Tuinontwerp Veenendaal

Tuinontwerp in Veenendaal
Aan de slag met uw droomtuin

Als hoveniersbedrijf maken wij uw droomtuin werkelijkheid. Met een tuinontwerp tekenen we de gehele tuin uit op basis van uw wensen. Zo weet u zeker dat de tuin er precies zo uit komt te zien als u wilt.

Tuinontwerp Veenendaal

Tuinontwerp Veenendaal

Tuinontwerp
van uw droomtuin

De eerste stap naar uw nieuwe droomtuin is het aanbrengen van een passend tuinontwerp. Met behulp van een tuinontwerp brengen we eerst uw ideeën in kaart. Samen bepalen we de indeling en de mogelijkheden. Afhankelijk van de ruimte is er heel veel mogelijk. Een moderne stadstuin of een landelijke tuin met vijver. De mogelijkheden zijn enorm. Vanuit een tuinontwerp brengen we de mogelijkheden in kaart.

20+ jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf van den Heuvel uiterst geschikt om van uw tuin een droomtuin te maken.

Unieke tuin op maat

Van ontwerp tot aanleg, een unieke tuin waar u jaren van kunt genieten.

Tuinkeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf van den Heuvel is TuinKeur gecertificeerd en voldoet volledig aan de kwaliteits eisen.

Tuinontwerp Veenendaal

Tuinontwerp Veenendaal, voor een nieuw tuinontwerp

Voordat we direct aan de slag gaan met het aanleggen van uw tuin, is het belangrijk om eerst de verwachtingen scherp te krijgen. Om die reden maken we uw tuin eerst na in ons 3D programma.

Wanneer uw tuin volledig is nagemaakt in ons programma, hebben we een goed beeld van de ruimte. Op basis van uw wensen en de expertise van onze tuinontwerper komen we samen tot een mooi ontwerp. Vervolgens kan het aanleggen van uw tuin beginnen.

Tuinontwerp Veenendaal

Eigen tuinontwerp voor uw droomtuin in Veenendaal

Heeft u zelf een tekening, foto of beeld van uw eigen tuinontwerp? Dan kunnen wij ook daar een offerte voor uitwerken. Uw eigen tuinontwerp verwerken wij in ons 3D programma zodat u kunt zien hoe uw droomtuin er uit kan zien na tuinaanleg door ons hoveniersbedrijf in Veenendaal.

Wij hechten veel belang aan het realiseren van uw droomtuin. We luisteren aandachtig naar uw voorkeuren bij het aanleggen van uw nieuwe tuin. Hierbij nemen we niet alleen de kleuren en bloeiperiodes van de planten in overweging, maar kunnen we ook een verlichtingsplan voor uw tuin ontwerpen.

Tuinontwerp Veenendaal
Tuinontwerp Veenendaal

Tuinontwerp Veenendaal

Complete ontzoring van A t/m Z

De tuinen die door Hoveniersbedrijf Van den Heuvel worden aangelegd, staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Ons werkterrein beslaat niet alleen Veenendaal, maar ook de omliggende regio’s Ede, Bennekom, Wageningen en Rhenen. We voeren veel van onze werkzaamheden in eigen beheer uit en hebben daarnaast nauwe samenwerkingen met verschillende andere ondernemers. Dankzij deze partners onderhouden we uitstekende zakelijke relaties, wat ons in staat stelt om u de garantie te bieden van kwaliteit, service en creativiteit.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

tuinarchitect veenendaal

Bekijk onze
projecten

Als tuinarchitect uit Veenendaal hebben we al heel wat mooie tuinen mogen maken. Daar ligt onze passie. Wij zijn in staat om tuinen te creëren in verschillende stijlen en gebruiken hierbij veel verschillende plantsoorten. Bekijk ons portfolio hier.

Tuinontwerp Veenendaal

Tuinaanleg door ons hoveniersbedrijf in Veenendaal

Nadat we uw droomtuin ontworpen hebben is het tijd voor actie. We kunnen aan de slag met de realisatie van uw toekomstige tuin. Als hoveniersbedrijf zijn we gespecialiseerd in het ontworpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Bij ons bent u in goede handen. 

Tuinontwerp Veenendaal

Een tuinontwerp is een 3D schets van uw toekomstige tuin. Na het inmeten van uw tuin, maken wij uw tuin na in ons 3D programma. Hierin hebben we direct scherp hoe groot uw tuin is en wat voor mogelijkheden de tuin met zich meebrengt.

Wanneer we duidelijk uw wensen en behoefte in kaart hebben, kunnen we deze al in het ontwerp verwerken. Dit maakt de uiteindelijke realisatie van de tuin een stuk eenvoudiger.

In een eerste gesprek bepalen we de wensen en behoefte. Op basis van wat we in dit eerste gesprek bespreken, komen we met een offerte op maat.

Als tuinontwerper uit Veenendaal is zeer veelzijdig. Zo zijn wij in staat om in elke gewenste stijl een tuin te ontwerpen en ontwikkelen. Dat is ons vak en daar halen we plezier uit. Bij de ontwikkeling van tuinen luisteren we goed naar de wensen voordat we beginnen met het aanleggen van de tuin. Zo bespreken we de verschillende mogelijkheden, stijlen en plantsoorten.

Benieuwd welke stijlen we tot nu toe al toegepast hebben? Bekijk dan eens ons portfolio.

Tuinontwerp Veenendaal

Veelgestelde vragen

Als tuinarchitect uit Veenendaal ontvangen wij geregeld vragen over ons vak. Wij beantwoorden deze dan ook graag. Mocht u andere vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.