Hovenier Veenendaal

Tuinaanleg

De aanleg van een tuin is specialistisch werk. Wij zijn specialisten. Met oog voor detail, belijning, bouwkundige elementen en uiteraard een passie voor het hoveniersvak.

Hovenier Veenendaal

Tuinaanleg

De aanleg van een tuin is specialistisch werk. Wij zijn specialisten. Met oog voor detail, belijning, bouwkundige elementen en uiteraard een passie voor het hoveniersvak. Vanaf het allereerste tuinontwerp streven wij naar perfectie en dat geldt ook voor de aanleg van uw tuin.

Behalve voor tuinontwerp en tuininrichting zorgen wij ook voor de bestrating in uw tuin en rond uw (bedrijfs)pand. Of het nu om een particuliere of een bedrijfstuin gaat, de bestrating is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp.

Een tuin is niet compleet zonder beplanting. Het groen in een tuin bepaalt de sfeer. Naast dat we een beplantingsplan voor u kunnen maken, nemen wij ook graag de zorg voor het onderhoud van de beplanting op ons.

Hovenier Veenendaal

Hoe ziet
tuinaanleg eruit?

Bekijk ons
eerdere werk

U bent toe aan een nieuwe tuin of buitenruimte en u heeft wellicht ideeën over hoe die eruit moet komen te zien. Als hovenier in Veenendaal is dit één van onze specialiteiten. Gezamenlijk met onze tuinarchitect maken we een afspraak om jouw tuin om te toveren tot iets moois.

Hovenier Veenendaal

3D tuin ontwerp in Veenendaal en omgeving

Onze tuinontwerper zoekt naar de geschikte beplanting en verliest daarbij de wensen van de opdrachtgever niet uit het oog, denk hierbij aan kleur en bloeitijden. Het doel is een tuin zo te beplanten dat deze hele jaar door sfeervol en karakteristiek is. Wij zorgen ervoor dat de beplanting past bij de ligging en de stijl van de tuin.

Bij Hoveniersbedrijf van den Heuvel werken we graag met bouwkundige elementen, zoals een pergola, verhoogde bloembak of muur. Er wordt vaak gedacht dat deze veel ruimte in beslag nemen en erg bepalend zijn, maar in combinatie met smaakvolle, en met zorg gekozen beplanting komen ze juist goed tot hun recht.

Met behulp van het 3D tuinontwerp, inclusief de groene en bouwkundige elementen, kunt u uw tuin optimaal beleven en de juiste keuze maken. Het eindresultaat is een tuin die past bij uw persoonlijke voorkeur en leefstijl.

Wat vinden
andere klanten?

5/5

Gaby Rijkes

Deze maand heeft Corné v/Heuvel onze voor- en achtertuin aangelegd bij ons nieuwbouw huis. Na bezoek diverse sites van hoveniers gekozen voor Corné. Op zijn site leuke tuinen gezien met elementen die we mooi vinden. Echter, niet een hele…
5/5

Beau Van De Scheur

Dit voorjaar onze tuin compleet aan laten leggen door Corne en zijn collega’s en het resultaat mag er wezen. Zelfs tijdens de aanleg aanpassingen vanuit mijn kant laten uitvoeren was geen probleem. Alles kan in overleg. Top….
5/5

Annet Hage

Corné geeft duidelijk aan wat je kunt verwachten wat heel prettig. De uitvoering van het tuinontwerp van Beleef Buiten is perfect. We genieten ieder dag van onze tuin en kijken uit naar de zomer…….
5/5

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team….
4/5

Johannes V willigen

5/5

Kees Maurik

5/5

Gerard Beens

Vanaf schetsontwerp perfect gerenoveerde tuin. Zeer sterk punt is dat elke dag alles volledig werd opgeruimd met complimenten van de buurt!…
4/5

Ilyse Hu

De service is heel goed. Strakke planning en leverd het werk keurig op. Communicatie helder en duidelijk….
5/5

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin….
4/5

Peter Roos

5/5

Bert Hol

Wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat van onze gemeenschappelijke binnentuin. We hadden best wat wensen en ook daar werd flexibel mee omgegaan en in meegedacht! Hardwerkende mannen die hun vak verstaan. Van overleg en advies tot ontwerp,…
5/5

Henk Stam

Zeer goed bedrijf mooi ontwerp gemaakt en heel goed gerealiseerd we zijn super blij met onze hele mooie voortuin ….
5/5

Wendy Smit

Corné en zijn mannen hebben in de afgelopen weken onze tuin aangelegd. Van ontwerp tot uitvoering klopt het helemaal! We kijken terug op een fijn proces van begin tot eind. Het zijn échte vakmannen die weten waar ze mee…
5/5

MARINUS van den Berg

Hartelijke ontvangst in dit aimabele plantenparadijs. Een aanwinst voor Veenendaal en omstreken….
5/5

harry hoek

5/5

Hijlko Roosjen

Nieuwe taxushaag geplaatst en druppelslang aangebracht. Ziet er top uit….
5/5

Remon Langius

Wat een vakmannen!! Onze tuin laten aanleggen door Hoveniersbedrijf van den Heuvel en wat is het een plaatje geworden ! 🤩…
5/5

Eric van Norden

Goed werk geleverd.Heel tevreden.Alles snel en vakkundig gedaan….
5/5

Marjan Spaans

Hoveniersbedrijf Van de Heuvel werkt netjes en komt op tijd. En bij afwijkingen in de tekening weet men door de jaren lange ervaring vrijwel altijd de juiste oplossing te vinden voor het probleem. Bent u opzoek naar een hovenier,…
5/5

Krista Jonckers

Hij heeft een prachtige tuin ontworpen. Van begin tot eind. 400m2 Helemaal aangepakt. Wij zijn nu heel erg blij met de tuin. Zeer kundig en precies. Topwerk geleverd. Alles kunner. Deze hovenier raden wij iedereen aan. Een echt vakman….
5/5

Henk Bakker

Uw firma heeft 6 weken terug de buxushaag van 18 meter verwijderd,en er nieuwe Taxus voor in de plaats gepoot.Ik was wat ongeduldig,maar Uw opvatting was,wachten tot het najaar!!,dus eindelijk gebeurde het,en ik moet zeggen,in precies de goede periode,want…
Vorige
Volgende