Tuinaanleg

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Verwachtingen worden werkelijkheid

De aanleg van een tuin is specialistisch werk. Wij zijn specialisten. Met oog voor detail, belijning, bouwkundige elementen en uiteraard een passie voor het hoveniersvak. Vanaf het allereerste tuinontwerp streven wij naar perfectie en dat geldt ook voor de aanleg van uw tuin.

Behalve voor tuinontwerp en tuininrichting zorgen wij ook voor de bestrating in uw tuin en rond uw (bedrijfs)pand. Of het nu om een particuliere of een bedrijfstuin gaat, de bestrating is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp.

Een tuin is niet compleet zonder beplanting. Het groen in een tuin bepaalt de sfeer. Naast dat we een beplantingsplan voor u kunnen maken, nemen wij ook graag de zorg voor het onderhoud van de beplanting op ons.

Bekijk onze projecten

Tuinaanleg in Veenendaal en omgeving

Onze tuinontwerper zoekt naar de geschikte beplanting en verliest daarbij de wensen van de opdrachtgever niet uit het oog, denk hierbij aan kleur en bloeitijden. Het doel is een tuin zo te beplanten dat deze hele jaar door sfeervol en karakteristiek is. Wij zorgen ervoor dat de beplanting past bij de ligging en de stijl van de tuin.

Bij Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel werken we graag met bouwkundige elementen, zoals een pergola, verhoogde bloembak of muur. Er wordt vaak gedacht dat deze veel ruimte in beslag nemen en erg bepalend zijn, maar in combinatie met smaakvolle, en met zorg gekozen beplanting komen ze juist goed tot hun recht.

Met behulp van het 3D tuinontwerp, inclusief de groene en bouwkundige elementen, kunt u uw tuin optimaal beleven en de juiste keuze maken. Het eindresultaat is een tuin die past bij uw persoonlijke voorkeur en leefstijl.

Landa Roelofsen-Folmer

Altijd fijn als Corné geweest is, tuin weer super strak en netjes!

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin.

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team.

Neem contact met ons op