Hovenier Woudenberg | Hoveniersbedrijf Woudenberg

Hovenier in Woudenberg. Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Woudenberg

Hoveniersbedrijf Woudenberg en omgeving gezocht? Welkom bij Hoveniersbedrijf Van den Heuvel! Sinds 2002 zijn wij actief in Woudenberg, en bieden alle diensten aan die van een professionele hovenier mag verwachten. Dat zijn de volgende diensten:

Tuinontwerp Woudenberg

Voor particulieren uit Woudenberg en omgeving hebben we als hovenier al veel tuinontwerpen gemaakt. En dat doen we voor elke soort tuin, of het nu om een grote tuin of kleine tuin gaat. Op basis van uw wensen en ons advies maken we een tuinontwerp die al uw verwachtingen zal overtreffen. Uw droomtuin komt daarmee binnen handbereik. Het tuinontwerp maken we in een 3D programma, zodat u een zo goed mogelijke voorstelling kunt maken hoe uw tuin eruit kan komen te zien.

Bekijk onze projecten

Tuinaanleg Woudenberg

Op basis van het tuinontwerp kunnen we vervolgens voor u aan de slag, om de ‘virtuele tuin’ voor u aan te leggen als hovenier. Bij de tuinaanleg doen we alles in eigen beheer, dus ook het bestraten van de paden en terrassen, of de aanleg van een vijver. Ook het plaatsen en monteren van bouwkundig elementen bij de tuinaanleg kunt u aan hoveniersbedrijf C. van den Heuvel Woudenberg overlaten. Denk aan het metselen van een muurtje of het plaatsen van een pergola. Als complete hovenier regelen regelen wij alles voor u indien gewenst!

Tuinonderhoud Woudenberg

Naast tuinontwerp en tuinaanleg doet hoveniersbedrijf C. van den Heuvel Woudenberg uiteraard ook tuinonderhoud om zo alles tip top eruit te laten blijven. We bieden tuinonderhoud op maat in Woudenberg en omgeving, zodat we volledig rekening houden met uw wensen; van volledig uitbesteden tot alleen in de arm nemen voor specialistisch tuinonderhoud.

Een hovenier uit Woudenberg houdt zich voornamelijk bezig met:

  • Onderhoud planten, struiken en bomen
  • Snoeien bomen en struiken
  • Onderhoud vijvers
  • Onderhoud gazon/grasmat
  • Bemesting
  • Tuinafval afvoeren

U zocht op: Hovenier Woudenberg hoveniersbedrijf Woudenberg Hovenier Woudenberg, Hoveniersbedrijf Woudenberg, Tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud Woudenberg

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten. We zijn te bereiken op 06 – 51 781 394 of via ons contactformulier.

Landa Roelofsen-Folmer

Altijd fijn als Corné geweest is, tuin weer super strak en netjes!

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin.

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team.

Neem contact op met dé hovenier uit Woudenberg