Hovenier Woudenberg

Hovenier Woudenberg | Hoveniersbedrijf Woudenberg

Hovenier in Woudenberg. Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Hovenier Woudenberg

Hovenier Woudenberg

Hovenier
Woudenberg

Hoveniersbedrijf Woudenberg en omgeving gezocht? Welkom bij Hoveniersbedrijf Van den Heuvel! Sinds 2002 zijn wij actief in Woudenberg, en bieden alle diensten aan die van een professionele hovenier mag verwachten. Dat zijn de volgende diensten:

20+ jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf van den Heuvel uiterst geschikt om van uw tuin een droomtuin te maken.

Unieke tuin op maat

Van ontwerp tot aanleg, een unieke tuin waar u jaren van kunt genieten.

Tuinkeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf van den Heuvel is TuinKeur gecertificeerd en voldoet volledig aan de kwaliteits eisen.

Hovenier Woudenberg

Tuinontwerp Woudenberg

Voor particulieren uit Woudenberg en omgeving hebben we als hovenier al veel tuinontwerpen gemaakt. En dat doen we voor elke soort tuin, of het nu om een grote tuin of kleine tuin gaat. Op basis van uw wensen en ons advies maken we een tuinontwerp die al uw verwachtingen zal overtreffen. Uw droomtuin komt daarmee binnen handbereik. Het tuinontwerp maken we in een 3D programma, zodat u een zo goed mogelijke voorstelling kunt maken hoe uw tuin eruit kan komen te zien.

Hovenier Woudenberg

Tuinaanleg Woudenberg

Op basis van het tuinontwerp kunnen we vervolgens voor u aan de slag, om de ‘virtuele tuin’ voor u aan te leggen als hovenier. Bij de tuinaanleg doen we alles in eigen beheer, dus ook het bestraten van de paden en terrassen, of de aanleg van een vijver. Ook het plaatsen en monteren van bouwkundig elementen bij de tuinaanleg kunt u aan hoveniersbedrijf van den Heuvel Woudenberg overlaten. Denk aan het metselen van een muurtje of het plaatsen van een pergola. Als complete hovenier regelen regelen wij alles voor u indien gewenst!

Hovenier Woudenberg
Hovenier Woudenberg | Hoveniersbedrijf Woudenberg

Hovenier Woudenberg

Tuinonderhoud Woudenberg

Naast tuinontwerp en tuinaanleg doet hoveniersbedrijf van den Heuvel Woudenberg uiteraard ook tuinonderhoud om zo alles tip top eruit te laten blijven. We bieden tuinonderhoud op maat in Woudenberg en omgeving, zodat we volledig rekening houden met uw wensen; van volledig uitbesteden tot alleen in de arm nemen voor specialistisch tuinonderhoud.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Woudenberg

Bekijk onze
projecten

Als hovenier uit Woudenberg hebben we al heel wat mooie tuinen mogen maken. Daar ligt onze passie. Wij zijn in staat om tuinen te creëren in verschillende stijlen en gebruiken hierbij veel verschillende plantsoorten. Bekijk ons portfolio hier.

Hovenier Woudenberg

Een hovenier uit Woudenberg houdt zich voornamelijk bezig met:

 • Onderhoud planten, struiken en bomen
 • Snoeien bomen en struiken
 • Onderhoud vijvers
 • Onderhoud gazon/grasmat
 • Bemesting
 • Tuinafval afvoeren

U zocht op: Hovenier Woudenberg hoveniersbedrijf Woudenberg Hovenier Woudenberg, Hoveniersbedrijf Woudenberg, Tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud Woudenberg

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten. We zijn te bereiken op 06 – 51 781 394 of via ons contactformulier.

Hovenier Woudenberg

Onze hovenier Woudenberg uw tuin laten onderhouden

Tuinonderhoud is onze tweede kerntaak. U kunt het netjes en gezond houden van uw tuin zonder zorgen overlaten aan onze hovenier Woudenberg. Ook een onderdeel daarvan, bijvoorbeeld snoeiwerkzaamheden, nemen wij u graag uit handen.

Al in de ontwerpfase van uw tuin gaan wij aan de slag met tuinonderhoud Woudenberg. Om u werk te besparen kunnen wij ook een beplantingsplan opstellen, wat u later veel tuinonderhoud bespaart. En dat geeft u meer plezier in uw tuin, en minder werk aan uw tuinonderhoud Woudenberg.

Als hovenier in Woudenberg houden wij ons bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Hierbij kunt u denken aan parken, tuinen, plantsoenen en andere groenstroken.

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen kunt u bij Hoveniersbedrijf Van den Heuvel ook terecht voor een gloednieuw tuinontwerp. In dit ontwerp kunt u gezamenlijk met onze tuinarchitect uw wensen en behoefte bespreken. Wanneer u akkoord bent over het tuinontwerp, dan gaan wij aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Onze tuinman uit Veenendaal heeft ervaring met veel verschillende stijlen. Hierdoor slaagt hij er altijd in om de tuin naar wens op te leveren.

Als hoveniersbedrijf zijn wij voornamelijk bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Daarnaast denken wij graag mee in de verschillende plant- en boomsoorten voor uw tuin. Naast het uitvoerende gedeelte, kunnen wij u namelijk ook van advies voorzien bij het aanleggen van uw tuin.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan speciale wensen, zoals een kindvriendelijke tuin of een onderhoudsvrije tuin. Ook wanneer u bijvoorbeeld mindervalide bent, dan kunnen wij hierin meedenken.

Als hovenier uit Woudenberg houden wij ons bezig met de volgende taken:

 • Het bewerken, beplanten en bestraten van een terrein;
 • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden als snoeien, grasmaaien en onkruid wieden, bemesten, verplanten van bomen en planten en het knippen van hagen;
 • Aanleggen van vijvers, borders, schuttingen, paden en hofjes;
 • Plaatsen van plantbescherming en plantsteunen;
 • Onderhouden en zo nodig repareren van objecten in de tuin;
 • Adviseren van klanten omtrent tuinonderhoud.

Ons hoveniersbedrijf in Woudenberg is zeer veelzijdig. Zo zijn wij in staat om in elke gewenste stijl een tuin te ontwerpen en ontwikkelen. Dat is ons vak en daar halen we plezier uit. Bij de ontwikkeling van tuinen luisteren we goed naar de wensen voordat we beginnen met het aanleggen van de tuin. Zo bespreken we de verschillende mogelijkheden, stijlen en plantsoorten.

Benieuwd welke stijlen we tot nu toe al toegepast hebben? Bekijk dan eens ons portfolio.

Hoveniersbedrijf Woudenberg

Veelgestelde vragen

Als hovenier in Woudenberg ontvangen wij geregeld vragen over ons vak. Wij beantwoorden deze dan ook graag. Mocht u andere vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.