Tuinontwerp

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Uw tuin wordt uw droomtuin

U bent toe aan een nieuwe tuin of buitenruimte en u heeft wellicht ideeën over hoe die eruit moet komen te zien. Samen realiseren wij uw droomtuin, of het nu een kleine tuin, grote tuin, daktuin, bedrijfstuin, moderne tuin of stadstuin is. Wilt u een zwembad of vijver in uw tuin? Wij maken het mogelijk. Uw persoonlijke stijl, uw huis, bedrijfspand en de omgeving dienen als uitgangspunt voor het ontwerpproces. Samen met u en onze ontwerper wordt uw droomtuin werkelijkheid.

Bekijk onze projecten

Tuinontwerp in 3D

Een tuin is een beleving. Een plek waar u tot rust komt en geniet van de buitenlucht. Onze tuinontwerper neemt deze aspecten in overweging en ontwerpt de tuin die aansluit op uw persoonlijke wensen en op de omgeving en architectuur van uw woning of bedrijfspand. Om ervoor te zorgen dat u uw toekomstige tuin helemaal voor zich ziet, tonen we het ontwerp door middel van een 3D tekening.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Landa Roelofsen-Folmer

Altijd fijn als Corné geweest is, tuin weer super strak en netjes!

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin.

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team.

Neem contact met ons op