Hovenier Nieuwegein

Hovenier Nieuwegein | Hoveniersbedrijf Nieuwegein

Wij zijn een hovenier in Nieuwegein en omstreken. U kunt bij ons terecht voor zowel het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij uw droom te verwezelijken.

Hovenier Nieuwegein

Hovenier Nieuwegein

Hovenier
Nieuwegein

Uw tuin is aan vernieuwing toe en wij kunnen u hierbij helpen. Als hovenier in Nieuwegein zijn we gespecialiseerd in zowel het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van diverse soorten tuinen. Door onze 20 jaar ervaring hebben we al vele mooie tuinen mogen ontwikkelen en hierdoor al veel dromen mogen verwezenlijken.

Misschien heeft u al een ontwerp in gedachten of wellicht bent u nog op zoek naar advies van de specialist. Onze tuinarchitect gaat graag met u om tafel om uw wensen te bespreken. Vervolgens tovert hij deze ideeën om tot een ontwerp in een 3D programma. Op deze manier kunt u uw tuin al een beetje beleven voordat deze af is. Wanneer u goedkeuring hebt gegeven op het ontwerp, gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de tuinaanleg. Hoe mooi uw tuin na het aanleggen hiervan ook is, deze is eigenlijk nooit echt af. Hier zijn we ons als hovenier in Nieuwegein bewust van. Heeft u zelf groene vingers? Dan kunt u het onderhoud natuurlijk zelf gemakkelijk uitvoeren. Wanneer u een iets mindere tuinliefhebber bent, dan kunt u ten alle tijden een beroep op ons doen. Wij nemen deze werkzaamheden graag van u uit handen.

20+ jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf van den Heuvel uiterst geschikt om van uw tuin een droomtuin te maken.

Unieke tuin op maat

Van ontwerp tot aanleg, een unieke tuin waar u jaren van kunt genieten.

Tuinkeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf van den Heuvel is TuinKeur gecertificeerd en voldoet volledig aan de kwaliteits eisen.

Hovenier Nieuwegein

Hovenier Nieuwegein voor een nieuw tuinontwerp

Wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen, zullen we eerst gezamenlijk na moeten denken over het tuinontwerp. Gezamenlijk bespreken we uw wensen, behoeften en waar de tuin aan moet voldoen. Na dit gesprek gaan we echt aan de slag met de tuinaanleg. Tijdens het eerste gesprek bepalen we ook de bloemen en plantsoorten. Deze onderdelen bepalen voor een groot deel welke uitstraling uw tuin uiteindelijk gaat krijgen. Door het onderhoud uit te besteden aan ons als hovenier in Nieuwegein kunt u het gehele jaar genieten van uw strakke, goed onderhouden tuin.

Als Hovenier Nieuwegein met meer dan 20 jaar ervaring hebben we alle kennis in huis om uw nieuwe tuin om te toveren tot een fijne plek waar u het gehele jaar van kunt genieten. Wij gaan secuur te werk en zorgen voor een hoge kwaliteit tuin in Nieuwegein.

Hovenier Nieuwegein

Ontwerp je eigen tuin voor je droomtuin in Nieuwegein

Heeft u een tekening, foto of ander beeldmateriaal van uw eigen tuinontwerp? Dan kunnen we er ook een aanbeveling voor doen. Wij verzorgen het ontwerp van uw eigen tuin in ons 3D programma, zodat u kunt zien hoe uw droomtuin eruit komt te zien voordat deze aangelegd is door ons tuinbedrijf in Nieuwegein.

Als je op zoek bent naar meer inspiratie, raden we je aan de projecten op de site te bekijken. In onze projecten zie je veel verschillende soorten stijlen. Dit laat ook deels onze veelzijdigheid zien. Niets is ons als hoveniersbedrijf in Nieuwegein te gek. We denken graag met je mee over alle mogelijkheden.

Hovenier Nieuwegein
Hovenier Nieuwegein

Hovenier Nieuwegein

Hovenier in Nieuwegein en omstreken

De tuinen van Hoveniersbedrijf van den Heuvel kenmerken zich door kwaliteit. Naast dat wij Hovenier zijn in Nieuwegein, zijn wij ook werkzaam in regio Ede, Bennekom, Wageningen en Rhenen. Veel werkzaamheden voeren we uit in eigen beheer. Daarnaast werken wij ook samen met betrouwbare partners. Met deze ondernemers onderhouden wij een goede zakelijke relatie, en kunnen we u de kwaliteit, service en creativiteit garanderen. Bent u op zoek naar een Hovenier in Nieuwegein of omstreken? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoveniersbedrijf van den Heuvel uw professionele hovenier in en rondom Nieuwegein.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Nieuwegein

Bekijk onze
projecten

Als hovenier uit Nieuwegein hebben we al heel wat mooie tuinen mogen maken. Daar ligt onze passie. Wij zijn in staat om tuinen te creëren in verschillende stijlen en gebruiken hierbij veel verschillende plantsoorten. Bekijk ons portfolio hier.

Hovenier Nieuwegein

Tuinman Nieuwegein

Uw tuinwerkzaamheden uitbesteden aan een tuinman in Nieuwegein? Dan is Hoveniersbedrijf Van den Heuvel het bedrijf dat u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het ontwerpen van tuinontwerpen, het aanleggen van tuinen en het onderhouden van tuinen. Kortom, als tuinman in Nieuwegein zijn wij van alle markten thuis. Bent u op zoek naar een hovenier? Bekijk gerust eens onze tuinen of neem contact op om uw wensen en behoeften te bespreken.

Hovenier Nieuwegein

Tuinonderhoud volgens planning

Het ontwerp en de aanleg van de tuin kunnen nog zo sterk zijn, helemaal af is een tuin natuurlijk nooit. Gedurende het jaar zullen natuurlijke elementen, zoals bomen, heesters en ander groen blijven groeien. Deze onderdelen van de tuin zullen blijven groeien. Tuinonderhoud geeft uw tuin gedurende het jaar een veel verzorgder aanzien. Geen overwoekerde tuinen, maar een strak geknipte of geschoren haag.

Als tuinman in Amersfoort zijn wij actief bij u in de omgeving, waardoor wij ook flexibel in te schakelen zijn. Wij nemen de tuinwerkzaamheden van u uit handen, zodat u kan genieten van een goed onderhouden tuin. Voor iedere tuingenieter bieden wij onderhoud op maat. Zo is de zorg van uw tuin altijd goed geregeld.

Service tijdens uw afwezigheid

U bent voor een bepaalde periode afwezig. Bijvoorbeeld door vakantie, het maken van een lange reis, onvoorziene situaties, etc. In deze periodes laat u uw tuin door ons verzorgen.

Tuinonderhoud, op regie- of contractbasis

Bepaalde elementen in uw tuin wilt u graag uitbesteden. Te denken valt aan hagen knippen, maaien, bollen planten, etc.

Full-service tuinonderhoud, op contractbasis

U hebt geen groene vingers, het ontbreekt u aan tijd of u hebt te maken met fysieke beperkingen? Dan kunt u het totale onderhoud aan ons uitbesteden.

Omdat wij als hovenier Nieuwegein van duidelijkheid houden, zullen we een offerte maken waar beide partijen mee eens zijn en die alle kosten dekt. Op deze manier heeft u achteraf geen extra kosten.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u te bieden hebben? Of wilt u wat voorbeelden van tuinen bekijken? Kijk eens in ons portfolio.

Als hovenier in Nieuwegein houden wij ons bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Hierbij kunt u denken aan parken, tuinen, plantsoenen en andere groenstroken.

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen kunt u bij Hoveniersbedrijf Van den Heuvel ook terecht voor een gloednieuw tuinontwerp. In dit ontwerp kunt u gezamenlijk met onze tuinarchitect uw wensen en behoefte bespreken. Wanneer u akkoord bent over het tuinontwerp, dan gaan wij aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Onze tuinman uit Nieuwegein heeft ervaring met veel verschillende stijlen. Hierdoor slaagt hij er altijd in om de tuin naar wens op te leveren.

Als hoveniersbedrijf zijn wij voornamelijk bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Daarnaast denken wij graag mee in de verschillende plant- en boomsoorten voor uw tuin. Naast het uitvoerende gedeelte, kunnen wij u namelijk ook van advies voorzien bij het aanleggen van uw tuin.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan speciale wensen, zoals een kindvriendelijke tuin of een onderhoudsvrije tuin. Ook wanneer u bijvoorbeeld mindervalide bent, dan kunnen wij hierin meedenken.

Als hovenier uit Nieuwegein houden wij ons bezig met de volgende taken:

  • Het bewerken, beplanten en bestraten van een terrein;
  • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden als snoeien, grasmaaien en onkruid wieden, bemesten, verplanten van bomen en planten en het knippen van hagen;
  • Aanleggen van vijvers, borders, schuttingen, paden en hofjes;
  • Plaatsen van plantbescherming en plantsteunen;
  • Onderhouden en zo nodig repareren van objecten in de tuin;
  • Adviseren van klanten omtrent tuinonderhoud.

Ons hoveniersbedrijf in Nieuwegein is zeer veelzijdig. Zo zijn wij in staat om in elke gewenste stijl een tuin te ontwerpen en ontwikkelen. Dat is ons vak en daar halen we plezier uit. Bij de ontwikkeling van tuinen luisteren we goed naar de wensen voordat we beginnen met het aanleggen van de tuin. Zo bespreken we de verschillende mogelijkheden, stijlen en plantsoorten.

Benieuwd welke stijlen we tot nu toe al toegepast hebben? Bekijk dan eens ons portfolio.

Hoveniersbedrijf Nieuwegein

Veelgestelde vragen

Als hovenier in Nieuwegein ontvangen wij geregeld vragen over ons vak. Wij beantwoorden deze dan ook graag. Mocht u andere vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.