Hovenier Amerongen | Hoveniersbedrijf Amerongen

Hovenier in Amerongen. Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Amerongen

Als u droomt over de perfecte tuin, dan kan Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel uw droom laten uitkomen. Wij verzorgen het ontwerpaanleg en onderhoud van nieuwe tuinen in Amerongen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare hovenier Amerongen, neem dan contact met ons op. Ook staan wij tot uw beschikking voor onderhoud van uw bestaande tuin.

20+ jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel uiterst geschikt om van uw tuin een droomtuin te maken.

Unieke tuin op maat

Van ontwerp tot aanleg, een unieke tuin waar u jaren van kunt genieten.

TuinKeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel is TuinKeur gecertificeerd en voldoet volledig aan de kwaliteits eisen.

Hovenier Amerongen, voor een nieuw tuinontwerp

U heeft natuurlijk een bepaald beeld bij uw nieuwe tuin. Wij bespreken uw ideeën graag samen met onze tuinarchitect, die uw visie omzet in een voorlopig ontwerp. Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden en werken we de details uit. Uw wensen wat aanleg en onderhoud betreft zijn daarbij natuurlijk zeer belangrijk voor ons.

Dit voorlopig ontwerp geven wij vorm door middel van een 3D-programma, zodat u een realistisch beeld krijgt van uw toekomstige tuin. Dit ontwerp kan makkelijk aangepast worden. Dat is de kracht van ons tuinontwerp Amerongen.

Ons hoveniersbedrijf Amerongen C. kan u bovendien een offerte leveren die kostendekkend is, zodat u gegarandeerd geen naheffing zult ontvangen.

Eigen tuinontwerp voor uw droomtuin in Amerongen

Heeft u zelf een tekening, foto of beeld van uw eigen tuinontwerp? Dan kunnen wij ook daar een offerte voor uitwerken. Uw eigen tuinontwerp verwerken wij in ons 3D programma zodat u kunt zien hoe uw droomtuin er uit kan zien na tuinaanleg door ons hoveniersbedrijf Amerongen.

Wat betreft het beplanten van uw nieuwe tuin houden wij, als hovenier in Amerongen rekening met uw wensen. We kijken naar de kleurcombinaties en de bloeimaanden van de planten. Verder kunnen wij een lichtplan voor uw tuin opstellen.

Hovenier in Amerongen en omstreken

De tuinen van Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel kenmerken zich door kwaliteit. Naast Hovenier in Amerongen zijn we ook werkzaam in de regio Ede, Bennekom, Wageningen en Rhenen. Wij voeren veel werkzaamheden uit in eigen beheer en daarnaast werken we samen met een aantal andere ondernemers. Met deze partners onderhouden we een goede zakelijke relatie, en kunnen wij u de kwaliteit, service en creativiteit garanderen.

Bekijk onze projecten

Tuinaanleg door ons hoveniersbedrijf Amerongen

Het belangrijkste wat een hovenier Amerongen doet, is het aanleggen van tuinen. Zodra wij een definitief ontwerp hebben voor uw tuin, zullen wij beginnen met het realiseren daarvan. Tijdens onze tuinaanleg Amerongen ziet u onderdeel voor onderdeel uw gewenste tuin ontstaan. Wij proberen bij de tuinaanleg altijd om u zo min mogelijk in de weg te zitten bij uw dagelijkse bezigheden. Dit is ook een mooi moment voor u om met een kop koffie onze hovenier Amerongen te vragen naar tips voor het toekomstige tuinonderhoud.

Onze hovenier Amerongen uw tuin laten onderhouden

Tuinonderhoud is onze tweede kerntaak. U kunt het netjes en gezond houden van uw tuin zonder zorgen overlaten aan onze hovenier Amerongen. Ook een onderdeel daarvan, bijvoorbeeld snoeiwerkzaamheden, nemen wij u graag uit handen.
Al in de ontwerpfase van uw tuin gaan wij aan de slag met tuinonderhoud Amerongen. Om u werk te besparen kunnen wij ook een beplantingsplan opstellen, wat u later veel tuinonderhoud bespaart. En dat geeft u meer plezier in uw tuin, en minder werk aan uw tuinonderhoud Amerongen.

C. van den Heuvel: jarenlange expertise als hoveniersbedrijf Amerongen

Wij creëren en verzorgen uw tuin goed en secuur. Ons oog op details, belijningen en inrichtingselementen ontlenen wij aan onze lange ervaring als hovenier Amerongen.
Wij bezoeken u altijd op locatie, om een zo goed mogelijk plan voor tuinaanleg of tuinonderhoud te maken. Daardoor wordt uw tuin gegarandeerd één geheel met uw huis of bedrijfspand.
Als wij aan de slag gaan met uw tuinontwerp denken wij met u mee over de bloemplanten, kleurschema’s en bloeimaanden. Dankzij onze expertise op het gebied van tuinonderhoud Amerongen kunnen wij zorgen voor een ideale beleving van uw tuin.

Naast Amerongen is Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel ook uw hovenier in Ede, Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Achterberg, Elst, Leersum, Doorn, Maarsbergen, Woudenberg, Renswoude, Ederveen, Scherpenzeel, Lunteren, Wekerom en Barneveld.

De tuinen van Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel kenmerken zich door kwaliteit. Om u de beste service, kwaliteit en creativiteit te bieden werken wij samen met een aantal andere ondernemingen.

Hovenier Amerongen, uw tuin is onze zorg

Bij Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel steken wij veel aandacht in het gehele proces om uw tuin tot een waar paradijs om te toveren. Tijdens het ontwerpen van de tuin luisteren we aandachtig naar uw wensen en behoeften. Wanneer u kinderen heeft, dan is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een kindvriendelijke tuin aan te laten leggen. Met meer dan 20 jaar ervaring als Hovenier in Amerongen hebben we veel verschillende tuinstijlen ontworpen. Bij ons bent u aan het goede adres.

U zocht op: Hovenier Amerongenhoveniersbedrijf AmerongenHovenier Amerongen, Hoveniersbedrijf Amerongen, Hovenier Amerongen

Landa Roelofsen-Folmer

Altijd fijn als Corné geweest is, tuin weer super strak en netjes!

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin.

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team.

Neem contact met dé hovenier in Amerongen