Hovenier Bennekom

Hovenier Bennekom | Hoveniersbedrijf Bennekom

Hovenier in Bennekom. Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Hovenier Bennekom

Hovenier Bennekom

Hovenier
Bennekom

Bent u toe aan een nieuwe, perfecte tuin? Hoveniersbedrijf van den Heuvel heeft ruime ervaring als hovenier Bennekom. Wij specialiseren ons in het tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor de ontwikkeling van nieuwe tuinen, als voor het onderhoud van bestaande. Als u zoekt naar een hovenier Bennekom die zelfstandig werkt en met uw wensen rekening houdt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

20+ jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf van den Heuvel uiterst geschikt om van uw tuin een droomtuin te maken.

Unieke tuin op maat

Van ontwerp tot aanleg, een unieke tuin waar u jaren van kunt genieten.

Tuinkeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf van den Heuvel is TuinKeur gecertificeerd en voldoet volledig aan de kwaliteits eisen.

Hovenier Bennekom

Hovenier Bennekom, voor een nieuw tuinontwerp

Als u al een bepaalde visie heeft voor uw ideale tuin, dan kunnen wij uw visie omzetten in steen, aarde en planten. Wij komen graag op locatie bij u langs om naar uw ideeën te luisteren en de huidige staat van de tuin in ons op te nemen. Voor een geslaagd tuinontwerp Bennekom bespreken we met u de opties en uw wensen. Want wij willen natuurlijk dat u maximaal plezier heeft van uw tuinontwerp door ons hoveniersbedrijf Bennekom.

Wij maken daarna een opzet voor uw nieuwe tuin in een 3D-programma. Dat helpt u om u een beeld te vormen van uw toekomstige tuinontwerp Bennekom. Zodra u tevreden bent met ons plan, kunnen wij u een offerte bezorgen die de kosten volledig dekt, zonder betalingen achteraf. Dat is een ander voordeel van ons als hovenier Bennekom.

Hovenier Bennekom

Laat uw eigen ontwerp realiseren door de hovenier Bennekom

Bent u eigenlijk al verder dan dagdromen over uw tuin? Heeft u bijvoorbeeld een schets of afbeelding van hoe deze moet worden? Ook hiervoor kunnen wij een ontwerp maken en de kosten beramen. Laat uw droom werkelijkheid worden en ga in zee met ons hoveniersbedrijf Bennekom

Ook horen wij graag hoe u de beplanting van uw nieuwe tuin graag wilt hebben. Bijvoorbeeld, van welke kleuren bloemen u houdt, en hoe die combineren met andere. Ook een lichtplan laten maken voor uw tuin is geen enkele probleem bij dé hovenier Bennekom en omstreken.

Hovenier Bennekom
Hovenier Bennekom | Hoveniersbedrijf Bennekom

Hovenier Bennekom

Als hovenier in Bennekom verzorgen wij graag en goed uw tuinaanleg

Zodra wij het eens zijn over een definitief ontwerp voor een nieuwe tuin, komen de medewerkers van ons hoveniersbedrijf Bennekom in actie. Stap voor stap gaan ze aan de gang met uw tuinaanleg Bennekom, waarbij wij ons baseren op uw voorkeuren en het eerder gemaakte ontwerp. Tevens kunt u nu in gesprek gaan met onze hovenier Bennekom en alvast met hem praten over een geslaagd tuinonderhoud van uw tuin in wording. Bij elke tuinaanleg Bennekom proberen wij overlast voor u tot een minimum te beperken.

Uiteraard verzorgen wij ook uw tuinonderhoud Bennekom. Door de jarenlange expertise van ons hoveniersbedrijf Bennekom kunnen wij uw tuin in optimale conditie houden. Ook als u ons alleen wilt inzetten bij een deel van uw tuinonderhoud (bijvoorbeeld het snoeien ervan) is dat mogelijk.
Als vanaf de aanleg van uw tuin houden wij ons bezig met uw tuinonderhoud Bennekom. Wij kunnen dan bijvoorbeeld een beplantingsplan maken, waardoor uw tuinonderhoud Bennekom een stuk minder werk wordt. Waardoor u in alle rust kunt genieten van uw tuin.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Bennekom

Bekijk onze
projecten

Als hovenier uit Bennekom hebben we al heel wat mooie tuinen mogen maken. Daar ligt onze passie. Wij zijn in staat om tuinen te creëren in verschillende stijlen en gebruiken hierbij veel verschillende plantsoorten. Bekijk ons portfolio hier.

Hovenier Bennekom

Hoveniersbedrijf van den Heuvel is de juiste keuze voor uw hoveniersbedrijf Bennekom

Wij hebben bijna 15 jaar met ontwerp en aanleg van nieuwe tuinen en tuinonderhoud Bennekom. Een scherpe blik op uitlijning, bouwelementen en kleinere onderdelen van het tuinonderhoud is daarbij onontbeerlijk. Zoals gezegd komen wij graag bij u langs voor tuinontwerp Bennekom. Wij kunnen dan goed inschatten wat voor werkzaamheden uw tuin behoeft, en hoe ons hoveniersbedrijf Bennekom kan zorgen voor samenhang tussen uw tuin en pand.
Ook denkt onze hovenier Bennekom mee met u over de gewenste bloemen en struiken, de kleurcombinatie van uw beplanting, en de maanden waarin die bloeit. Wij kunnen tenslotte het tuinonderhoud Bennekom van u overnemen, waardoor u alle gelegenheid heeft om te genieten van uw nieuwe tuin.

Naast Bennekom is Hoveniersbedrijf van den Heuvel ook uw hovenier in Ede, Veenendaal, Wageningen, Rhenen, Achterberg, Elst, Amerongen, Leersum, Doorn, Maarsbergen, Woudenberg, Renswoude, Ederveen, Scherpenzeel, Lunteren, Wekerom en Barneveld.

De tuinen van Hoveniersbedrijf van den Heuvel kenmerken zich door kwaliteit. Om u de beste service, kwaliteit en creativiteit te bieden werken wij samen met een aantal andere ondernemingen.

Hovenier Bennekom | Hoveniersbedrijf Bennekom

Als hovenier in Bennekom houden wij ons bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Hierbij kunt u denken aan parken, tuinen, plantsoenen en andere groenstroken.

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen kunt u bij Hoveniersbedrijf Van den Heuvel ook terecht voor een gloednieuw tuinontwerp. In dit ontwerp kunt u gezamenlijk met onze tuinarchitect uw wensen en behoefte bespreken. Wanneer u akkoord bent over het tuinontwerp, dan gaan wij aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Onze tuinman uit Bennekom heeft ervaring met veel verschillende stijlen. Hierdoor slaagt hij er altijd in om de tuin naar wens op te leveren.

Als hoveniersbedrijf zijn wij voornamelijk bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Daarnaast denken wij graag mee in de verschillende plant- en boomsoorten voor uw tuin. Naast het uitvoerende gedeelte, kunnen wij u namelijk ook van advies voorzien bij het aanleggen van uw tuin.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan speciale wensen, zoals een kindvriendelijke tuin of een onderhoudsvrije tuin. Ook wanneer u bijvoorbeeld mindervalide bent, dan kunnen wij hierin meedenken.

Als hovenier uit Bennekom houden wij ons bezig met de volgende taken:

  • Het bewerken, beplanten en bestraten van een terrein;
  • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden als snoeien, grasmaaien en onkruid wieden, bemesten, verplanten van bomen en planten en het knippen van hagen;
  • Aanleggen van vijvers, borders, schuttingen, paden en hofjes;
  • Plaatsen van plantbescherming en plantsteunen;
  • Onderhouden en zo nodig repareren van objecten in de tuin;
  • Adviseren van klanten omtrent tuinonderhoud.

Ons hoveniersbedrijf in Bennekom is zeer veelzijdig. Zo zijn wij in staat om in elke gewenste stijl een tuin te ontwerpen en ontwikkelen. Dat is ons vak en daar halen we plezier uit. Bij de ontwikkeling van tuinen luisteren we goed naar de wensen voordat we beginnen met het aanleggen van de tuin. Zo bespreken we de verschillende mogelijkheden, stijlen en plantsoorten.

Benieuwd welke stijlen we tot nu toe al toegepast hebben? Bekijk dan eens ons portfolio.

Hoveniersbedrijf Bennekom

Veelgestelde vragen

Als hovenier in Bennekom ontvangen wij geregeld vragen over ons vak. Wij beantwoorden deze dan ook graag. Mocht u andere vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.