Hovenier Bennekom | Hoveniersbedrijf Bennekom

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Bennekom

Bent u toe aan een nieuwe, perfecte tuin? Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel heeft ruime ervaring als hovenier Bennekom. Wij specialiseren ons in het tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor de ontwikkeling van nieuwe tuinen, als voor het onderhoud van bestaande. Als u zoekt naar een hovenier Bennekom die zelfstandig werkt en met uw wensen rekening houdt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen uw nieuwe tuinontwerp Bennekom

Als u al een bepaalde visie heeft voor uw ideale tuin, dan kunnen wij uw visie omzetten in steen, aarde en planten. Wij komen graag op locatie bij u langs om naar uw ideeën te luisteren en de huidige staat van de tuin in ons op te nemen. Voor een geslaagd tuinontwerp Bennekom bespreken we met u de opties en uw wensen. Want wij willen natuurlijk dat u maximaal plezier heeft van uw tuinontwerp door ons hoveniersbedrijf Bennekom.
Wij maken daarna een opzet voor uw nieuwe tuin in een 3D-programma. Dat helpt u om u een beeld te vormen van uw toekomstige tuinontwerp Bennekom. Zodra u tevreden bent met ons plan, kunnen wij u een offerte bezorgen die de kosten volledig dekt, zonder betalingen achteraf. Dat is een ander voordeel van ons als hovenier Bennekom.

Laat uw eigen ontwerp realiseren door de hovenier Bennekom

Bent u eigenlijk al verder dan dagdromen over uw tuin? Heeft u bijvoorbeeld een schets of afbeelding van hoe deze moet worden? Ook hiervoor kunnen wij een ontwerp maken en de kosten beramen. Laat uw droom werkelijkheid worden en ga in zee met ons hoveniersbedrijf Bennekom

Ook horen wij graag hoe u de beplanting van uw nieuwe tuin graag wilt hebben. Bijvoorbeeld, van welke kleuren bloemen u houdt, en hoe die combineren met andere. Ook een lichtplan laten maken voor uw tuin is geen enkele probleem bij dé hovenier Bennekom en omstreken.

Bekijk onze projecten

Wij verzorgen graag en goed uw tuinaanleg Bennekom

Zodra wij het eens zijn over een definitief ontwerp voor een nieuwe tuin, komen de medewerkers van ons hoveniersbedrijf Bennekom in actie. Stap voor stap gaan ze aan de gang met uw tuinaanleg Bennekom, waarbij wij ons baseren op uw voorkeuren en het eerder gemaakte ontwerp. Tevens kunt u nu in gesprek gaan met onze hovenier Bennekom en alvast met hem praten over een geslaagd tuinonderhoud van uw tuin in wording. Bij elke tuinaanleg Bennekom proberen wij overlast voor u tot een minimum te beperken.

Uiteraard verzorgen wij ook uw tuinonderhoud Bennekom. Door de jarenlange expertise van ons hoveniersbedrijf Bennekom kunnen wij uw tuin in optimale conditie houden. Ook als u ons alleen wilt inzetten bij een deel van uw tuinonderhoud (bijvoorbeeld het snoeien ervan) is dat mogelijk.
Als vanaf de aanleg van uw tuin houden wij ons bezig met uw tuinonderhoud Bennekom. Wij kunnen dan bijvoorbeeld een beplantingsplan maken, waardoor uw tuinonderhoud Bennekom een stuk minder werk wordt. Waardoor u in alle rust kunt genieten van uw tuin.

C. van den Heuvel is de juiste keuze voor uw hoveniersbedrijf Amerongen

Wij hebben bijna 15 jaar met ontwerp en aanleg van nieuwe tuinen en tuinonderhoud Bennekom. Een scherpe blik op uitlijning, bouwelementen en kleinere onderdelen van het tuinonderhoud is daarbij onontbeerlijk. Zoals gezegd komen wij graag bij u langs voor tuinontwerp Bennekom. Wij kunnen dan goed inschatten wat voor werkzaamheden uw tuin behoeft, en hoe ons hoveniersbedrijf Bennekom kan zorgen voor samenhang tussen uw tuin en pand.
Ook denkt onze hovenier Bennekom mee met u over de gewenste bloemen en struiken, de kleurcombinatie van uw beplanting, en de maanden waarin die bloeit. Wij kunnen tenslotte het tuinonderhoud Bennekom van u overnemen, waardoor u alle gelegenheid heeft om te genieten van uw nieuwe tuin.

Naast Bennekom is Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel ook uw hovenier in Ede, Veenendaal, Wageningen, Rhenen, Achterberg, Elst, Amerongen, Leersum, Doorn, Maarsbergen, Woudenberg, Renswoude, Ederveen, Scherpenzeel, Lunteren, Wekerom en Barneveld.
De tuinen van Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel kenmerken zich door kwaliteit. Om u de beste service, kwaliteit en creativiteit te bieden werken wij samen met een aantal andere ondernemingen.

U zocht op: Hovenier Bennekomhoveniersbedrijf BennekomHovenier Bennekom, Hoveniersbedrijf Bennekom, Hovenier Bennekom

Landa Roelofsen-Folmer

Altijd fijn als Corné geweest is, tuin weer super strak en netjes!

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin.

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team.

Neem contact met ons op