Tuinontwerp Nieuwegein

Tuinontwerp Nieuwegein |
Een verse groene start

Wij verwezenlijken graag uw droomtuin als hoveniersbedrijf. Door middel van een aangepast tuinontwerp visualiseren we de volledige tuin volgens uw persoonlijke voorkeuren. Zo bent u verzekerd dat uw tuin exact de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft.

tuinontwerp Nieuwegein

Tuinontwerp Nieuwegein

Tuinontwerp
voor de perfecte tuin

De initiële stap richting uw nieuwe droomtuin omvat het creëren van een aangepast tuinontwerp. Via dit ontwerp brengen we uw concepten in detail in kaart. Samen bepalen we de lay-out en verkennen we de diverse mogelijkheden, die sterk variëren afhankelijk van de beschikbare ruimte. Of het nu gaat om een eigentijdse stadstuin of een landelijke tuin met een vijver, de diversiteit aan opties is uitgebreid. Het tuinontwerp fungeert als onze leidraad om de vele mogelijkheden helder in beeld te brengen.

20+ jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf van den Heuvel uiterst geschikt om van uw tuin een droomtuin te maken.

Unieke tuin op maat

Van ontwerp tot aanleg, een unieke tuin waar u jaren van kunt genieten.

Tuinkeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf van den Heuvel is TuinKeur gecertificeerd en voldoet volledig aan de kwaliteits eisen.

tuinontwerp Nieuwegein

Tuinontwerp Nieuwegein, voor een nieuw tuinontwerp

Voordat we daadwerkelijk starten met de aanleg van uw tuin, is het essentieel om de verwachtingen helder te definiëren. Daarom recreëren we eerst uw tuin in ons 3D-programma.

Zodra uw tuin volledig is gemodelleerd in ons programma, krijgen we een gedegen beeld van de ruimte. Op basis van uw wensen en de expertise van onze tuinontwerper werken we gezamenlijk naar een prachtig ontwerp. Pas daarna gaan we over tot de daadwerkelijke aanleg van uw tuin.

Tuinontwerp Nieuwegein

Eigen tuinontwerp voor uw droomtuin in Nieuwegein

Indien u al beschikt over een eigen tekening, foto of beeld van uw tuinontwerp, kunnen wij een offerte opstellen op basis daarvan. Uw eigen tuinontwerp wordt geïntegreerd in ons 3D-programma, waardoor u een visuele voorstelling krijgt van hoe uw droomtuin eruit kan zien na de tuinaanleg door ons hoveniersbedrijf in Nieuwegein.

Het is voor ons van groot belang om uw droomtuin werkelijkheid te maken. We luisteren zorgvuldig naar uw voorkeuren bij het aanleggen van uw nieuwe tuin. Naast het rekening houden met de kleuren en bloeiperiodes van de planten, kunnen we ook een verlichtingsplan ontwerpen voor uw tuin.

tuinontwerp Nieuwegein

tuinontwerp nieuwegein

Volledige ontzorging bij tuinontwerp

De tuinen die worden gerealiseerd door Hoveniersbedrijf Van den Heuvel genieten een reputatie van voortreffelijke kwaliteit. Ons werkgebied omvat niet alleen Nieuwegein, maar strekt zich ook uit tot de omliggende regio’s, waaronder Ede, Bennekom, Wageningen en Rhenen. We voeren een aanzienlijk deel van onze werkzaamheden intern uit en hebben tevens nauwe samenwerkingsverbanden met diverse andere ondernemers. Deze strategische partnerschappen koesteren we, wat ons in staat stelt om u te verzekeren van hoogwaardige kwaliteit, uitmuntende service en creativiteit.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Tuinontwerp Nieuwegein

Bekijk onze
projecten

We hebben al heel wat mooie tuinen mogen maken. Daar ligt onze passie. Wij zijn in staat om tuinen te creëren in verschillende stijlen en gebruiken hierbij veel verschillende plantsoorten. Bekijk ons portfolio hier.

Tuinontwerp Nieuwegein

Tuinaanleg door ons hoveniersbedrijf in Nieuwegein

Na het ontwerpen van uw droomtuin is het nu tijd voor actie. We gaan over tot de daadwerkelijke realisatie van uw toekomstige tuin. Als gespecialiseerd hoveniersbedrijf zijn we bedreven in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. U kunt rekenen op onze deskundigheid en zorgvuldige aanpak.

Een tuinontwerp vormt een driedimensionale schets van uw toekomstige tuin. Na het nauwkeurig inmeten van uw tuin, recreëren wij deze in ons 3D-programma. Hierdoor verkrijgen we direct inzicht in de omvang van uw tuin en de diverse mogelijkheden die deze biedt.

Zodra we helder hebben welke wensen en behoeften u heeft, integreren we deze al in het ontwerp. Dit vereenvoudigt aanzienlijk de uiteindelijke realisatie van de tuin.

In een eerste gesprek bepalen we de wensen en behoefte. Op basis van wat we in dit eerste gesprek bespreken, komen we met een offerte op maat.

Ons hoveniersbedrijf in Nieuwegein is zeer veelzijdig. Zo zijn wij in staat om in elke gewenste stijl een tuin te ontwerpen en ontwikkelen. Dat is ons vak en daar halen we plezier uit. Bij de ontwikkeling van tuinen luisteren we goed naar de wensen voordat we beginnen met het aanleggen van de tuin. Zo bespreken we de verschillende mogelijkheden, stijlen en plantsoorten.

Benieuwd welke stijlen we tot nu toe al toegepast hebben? Bekijk dan eens ons portfolio.

Hoveniersbedrijf Amerongen

Veelgestelde vragen

Als hovenier in Amerongen ontvangen wij geregeld vragen over ons vak. Wij beantwoorden deze dan ook graag. Mocht u andere vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.