Hovenier Amersfoort | Hoveniersbedrijf Amersfoort

Hovenier in Amersfoort. Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Amersfoort

Een (nieuwe) tuin laten ontwerpenaanleggen of onderhoudenHoveniersbedrijf C. Van den Heuvel helpt u graag. Wilt u een nieuwe tuin in Amersfoort? Dan bekijken we samen met een tuinarchitect uw wensen en tekenen die in een 3D programma zodat u uw nieuwe tuin al kunt beleven voordat hij af is. Hoe mooi uw tuin ook is, een tuin is eigenlijk nooit af. Er is altijd wel iets wat onderhouden moet worden. Heeft u groene vingers en gaat u het liefst zelf aan de slag? Heel mooi! Maar ziet u dit niet zitten, dan kunnen wij het onderhoud ook voor u uit handen nemen.

20+ jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel uiterst geschikt om van uw tuin een droomtuin te maken.

Unieke tuin op maat

Van ontwerp tot aanleg, een unieke tuin waar u jaren van kunt genieten.

TuinKeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel is TuinKeur gecertificeerd en voldoet volledig aan de kwaliteits eisen.

Hovenier Amersfoort

Wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen, zullen we eerst gezamenlijk na moeten denken over het tuinontwerp. Gezamenlijk bespreken we uw wensen, behoeften en waar de tuin aan moet voldoen. Vervolgens bespreken we uw ideeën met onze tuinarchitect. Deze persoon zet uw visie direct om in een voorlopig ontwerp. Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden en werken we de details uit. Bij Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel is het ook mogelijk om het onderhoud van uw tuin onder te brengen. Hierdoor kunt u het gehele jaar genieten van een strakke, goed onderhouden tuin.

Als Hovenier Amersfoort met meer dan 20 jaar ervaring hebben we alle kennis in huis om uw nieuwe tuin om te toveren tot een fijne plek waar u het gehele jaar van kunt genieten. Wij gaan secuur te werk en zorgen voor een hoge kwaliteit tuin in Amersfoort.

Eigen tuinontwerp voor uw droomtuin in Amersfoort

Heeft u zelf een tekening, foto of beeld van uw eigen tuinontwerp? Dan kunnen wij ook daar een voorstel voor uitwerken. Uw eigen tuinontwerp verwerken wij in ons 3D programma, zodat u kunt zien hoe uw droomtuin eruit kan zien na tuinaanleg door ons Hoveniersbedrijf Amersfoort.

Wanneer u op zoek bent naar meer inspiratie, dan willen we u aanraden om eens te kijken naar de projecten die worden weergegeven op de website. Bij de projecten ziet u veel verschillende soorten stijlen. Dit geeft deels ook onze veelzijdigheid aan. Niks is voor ons als hoveniersbedrijf in Amersfoort te gek. Wij denken graag mee in alle mogelijkheden.

Hovenier in Amersfoort en omstreken

De tuinen van Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel kenmerken zich door kwaliteit. Naast dat wij Hovenier zijn in Amersfoort, zijn wij ook werkzaam in regio Ede, Bennekom, Wageningen en Rhenen. Veel werkzaamheden voeren we uit in eigen beheer. Daarnaast werken wij ook samen met betrouwbare partners. Met deze ondernemers onderhouden wij een goede zakelijke relatie, en kunnen we u de kwaliteit, service en creativiteit garanderen. Bent u op zoek naar een Hovenier in Amersfoort of omstreken? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

C. van den Heuvel uw professionele hovenier in en rondom Amersfoort.

Tuinman Amersfoort

Uw tuinwerkzaamheden uitbesteden aan een tuinman in Amersfoort? Dan is Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel de tuinman die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het ontwerpen van tuinontwerpen, het aanleggen van tuinen en het onderhouden van tuinen. Kortom, als tuinman in Amersfoort zijn wij van alle markten thuis. Bent u op zoek naar een hovenier? Bekijk gerust eens onze tuinen of neem contact op om uw wensen en behoeften te bespreken.

Mogelijk zocht u op: Hovenier Amersfoort of hoveniersbedrijf Amersfoort. Hovenier Amersfoort

Bekijk onze projecten

Tuinonderhoud volgens planning

Het ontwerp en de aanleg van de tuin kunnen nog zo sterk zijn, helemaal af is een tuin natuurlijk nooit. Gedurende het jaar zullen natuurlijke elementen, zoals bomen, heesters en ander groen blijven groeien. Deze onderdelen van de tuin zullen blijven groeien. Tuinonderhoud geeft uw tuin gedurende het jaar een veel verzorgder aanzien. Geen overwoekerde tuinen, maar een strak geknipte of geschoren haag.

Als tuinman in Amersfoort zijn wij actief bij u in de omgeving, waardoor wij ook flexibel in te schakelen zijn. Wij nemen de tuinwerkzaamheden van u uit handen, zodat u kan genieten van een goed onderhouden tuin. Voor iedere tuingenieter bieden wij onderhoud op maat. Zo is de zorg van uw tuin altijd goed geregeld.

Service tijdens uw afwezigheid

U bent voor een bepaalde periode afwezig. Bijvoorbeeld door vakantie, het maken van een lange reis, onvoorziene situaties, etc. In deze periodes laat u uw tuin door ons verzorgen.

Tuinonderhoud, op regie- of contractbasis

Bepaalde elementen in uw tuin wilt u graag uitbesteden. Te denken valt aan hagen knippen, maaien, bollen planten, etc.

Full-service tuinonderhoud, op contractbasis

U hebt geen groene vingers, het ontbreekt u aan tijd of u hebt te maken met fysieke beperkingen? Dan kunt u het totale onderhoud aan ons uitbesteden.

Omdat wij als hovenier Amersfoort van duidelijkheid houden, zullen we een offerte maken waar beide partijen mee eens zijn en die alle kosten dekt. Op deze manier heeft u achteraf geen extra kosten.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u te bieden hebben? Of wilt u wat voorbeelden van tuinen bekijken? Kijk eens in ons portfolio.

Mogelijk zocht u op: Hovenier Amersfoort of hoveniersbedrijf Amersfoort. Hovenier Amersfoort

C. van den Heuvel uw professionele hovenier in en rondom Amersfoort

Landa Roelofsen-Folmer

Altijd fijn als Corné geweest is, tuin weer super strak en netjes!

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin.

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team.

Neem contact met ons op