Hovenier Amersfoort

Hovenier Amersfoort | Hoveniersbedrijf Amersfoort

Hovenier in Amersfoort. Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Hovenier Amersfoort

Hovenier Amersfoort

Hovenier
Amersfoort

Een (nieuwe) tuin laten ontwerpenaanleggen of onderhoudenHoveniersbedrijf Van den Heuvel helpt u graag. Wilt u een nieuwe tuin in Amersfoort? Dan bekijken we samen met een tuinarchitect uw wensen en tekenen die in een 3D programma zodat u uw nieuwe tuin al kunt beleven voordat hij af is. Hoe mooi uw tuin ook is, een tuin is eigenlijk nooit af. Er is altijd wel iets wat onderhouden moet worden. Heeft u groene vingers en gaat u het liefst zelf aan de slag? Heel mooi! Maar ziet u dit niet zitten, dan kunnen wij het onderhoud ook voor u uit handen nemen.

20+ jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf van den Heuvel uiterst geschikt om van uw tuin een droomtuin te maken.

Unieke tuin op maat

Van ontwerp tot aanleg, een unieke tuin waar u jaren van kunt genieten.

Tuinkeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf van den Heuvel is TuinKeur gecertificeerd en voldoet volledig aan de kwaliteits eisen.

hovenier amersfoort

Hovenier Amersfoort

Wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen, zullen we eerst gezamenlijk na moeten denken over het tuinontwerp. Gezamenlijk bespreken we uw wensen, behoeften en waar de tuin aan moet voldoen. Vervolgens bespreken we uw ideeën met onze tuinarchitect. Deze persoon zet uw visie direct om in een voorlopig ontwerp. Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden en werken we de details uit. Bij Hoveniersbedrijf Van den Heuvel is het ook mogelijk om het onderhoud van uw tuin onder te brengen. Hierdoor kunt u het gehele jaar genieten van een strakke, goed onderhouden tuin.

Als Hovenier Amersfoort met meer dan 20 jaar ervaring hebben we alle kennis in huis om uw nieuwe tuin om te toveren tot een fijne plek waar u het gehele jaar van kunt genieten. Wij gaan secuur te werk en zorgen voor een hoge kwaliteit tuin in Amersfoort.

Dit voorlopig ontwerp geven wij vorm door middel van een 3D-programma, zodat u een realistisch beeld krijgt van uw toekomstige tuin. Dit ontwerp kan makkelijk aangepast worden. Dat is de kracht van ons tuinontwerp Amersfoort.

Ons hoveniersbedrijf Amersfoort kan u bovendien een offerte leveren die kostendekkend is, zodat u gegarandeerd geen naheffing zult ontvangen.

Hovenier Amersfoort

Eigen tuinontwerp voor uw droomtuin in Amersfoort

Heeft u zelf een tekening, foto of beeld van uw eigen tuinontwerp? Dan kunnen wij ook daar een voorstel voor uitwerken. Uw eigen tuinontwerp verwerken wij in ons 3D programma, zodat u kunt zien hoe uw droomtuin eruit kan zien na tuinaanleg door ons Hoveniersbedrijf Amersfoort.

Wanneer u op zoek bent naar meer inspiratie, dan willen we u aanraden om eens te kijken naar de projecten die worden weergegeven op de website. Bij de projecten ziet u veel verschillende soorten stijlen. Dit geeft deels ook onze veelzijdigheid aan. Niks is voor ons als hoveniersbedrijf in Amersfoort te gek. Wij denken graag mee in alle mogelijkheden.

Hovenier Amersfoort
Hovenier Amersfoort

Hovenier Amersfoort

Hovenier in Amersfoort en omstreken

De tuinen van Hoveniersbedrijf van den Heuvel kenmerken zich door kwaliteit. Naast dat wij Hovenier zijn in Amersfoort, zijn wij ook werkzaam in regio Ede, Bennekom, Wageningen en Rhenen. Veel werkzaamheden voeren we uit in eigen beheer. Daarnaast werken wij ook samen met betrouwbare partners. Met deze ondernemers onderhouden wij een goede zakelijke relatie, en kunnen we u de kwaliteit, service en creativiteit garanderen. Bent u op zoek naar een Hovenier in Amersfoort of omstreken? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoveniersbedrijf van den Heuvel uw professionele hovenier in en rondom Amersfoort.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Amersfoort

Bekijk onze
projecten

Als hovenier uit Amersfoort hebben we al heel wat mooie tuinen mogen maken. Daar ligt onze passie. Wij zijn in staat om tuinen te creëren in verschillende stijlen en gebruiken hierbij veel verschillende plantsoorten. Bekijk ons portfolio hier.

Hovenier Amersfoort

Tuinman Amersfoort

Uw tuinwerkzaamheden uitbesteden aan een tuinman in Amersfoort? Dan is Hoveniersbedrijf Van den Heuvel de tuinman die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het ontwerpen van tuinontwerpen, het aanleggen van tuinen en het onderhouden van tuinen. Kortom, als tuinman in Amersfoort zijn wij van alle markten thuis. Bent u op zoek naar een hovenier? Bekijk gerust eens onze tuinen of neem contact op om uw wensen en behoeften te bespreken.

Hovenier Amersfoort

Tuinonderhoud volgens planning

Het ontwerp en de aanleg van de tuin kunnen nog zo sterk zijn, helemaal af is een tuin natuurlijk nooit. Gedurende het jaar zullen natuurlijke elementen, zoals bomen, heesters en ander groen blijven groeien. Deze onderdelen van de tuin zullen blijven groeien. Tuinonderhoud geeft uw tuin gedurende het jaar een veel verzorgder aanzien. Geen overwoekerde tuinen, maar een strak geknipte of geschoren haag.

Als tuinman in Amersfoort zijn wij actief bij u in de omgeving, waardoor wij ook flexibel in te schakelen zijn. Wij nemen de tuinwerkzaamheden van u uit handen, zodat u kan genieten van een goed onderhouden tuin. Voor iedere tuingenieter bieden wij onderhoud op maat. Zo is de zorg van uw tuin altijd goed geregeld.

Service tijdens uw afwezigheid

U bent voor een bepaalde periode afwezig. Bijvoorbeeld door vakantie, het maken van een lange reis, onvoorziene situaties, etc. In deze periodes laat u uw tuin door ons verzorgen.

Tuinonderhoud, op regie- of contractbasis

Bepaalde elementen in uw tuin wilt u graag uitbesteden. Te denken valt aan hagen knippen, maaien, bollen planten, etc.

Full-service tuinonderhoud, op contractbasis

U hebt geen groene vingers, het ontbreekt u aan tijd of u hebt te maken met fysieke beperkingen? Dan kunt u het totale onderhoud aan ons uitbesteden.

Omdat wij als hovenier Amersfoort van duidelijkheid houden, zullen we een offerte maken waar beide partijen mee eens zijn en die alle kosten dekt. Op deze manier heeft u achteraf geen extra kosten.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u te bieden hebben? Of wilt u wat voorbeelden van tuinen bekijken? Kijk eens in ons portfolio.

Mogelijk zocht u op: Hovenier Amersfoort of hoveniersbedrijf Amersfoort.

Hoveniersbedrijf van den Heuvel uw professionele hovenier in en rondom Amersfoort.

Als hovenier in Amersfoort houden wij ons bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Hierbij kunt u denken aan parken, tuinen, plantsoenen en andere groenstroken.

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen kunt u bij Hoveniersbedrijf Van den Heuvel ook terecht voor een gloednieuw tuinontwerp. In dit ontwerp kunt u gezamenlijk met onze tuinarchitect uw wensen en behoefte bespreken. Wanneer u akkoord bent over het tuinontwerp, dan gaan wij aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Onze tuinman uit Amersfoort heeft ervaring met veel verschillende stijlen. Hierdoor slaagt hij er altijd in om de tuin naar wens op te leveren.

Als hoveniersbedrijf zijn wij voornamelijk bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Daarnaast denken wij graag mee in de verschillende plant- en boomsoorten voor uw tuin. Naast het uitvoerende gedeelte, kunnen wij u namelijk ook van advies voorzien bij het aanleggen van uw tuin.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan speciale wensen, zoals een kindvriendelijke tuin of een onderhoudsvrije tuin. Ook wanneer u bijvoorbeeld mindervalide bent, dan kunnen wij hierin meedenken.

Als hovenier uit Amersfoort houden wij ons bezig met de volgende taken:

  • Het bewerken, beplanten en bestraten van een terrein;
  • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden als snoeien, grasmaaien en onkruid wieden, bemesten, verplanten van bomen en planten en het knippen van hagen;
  • Aanleggen van vijvers, borders, schuttingen, paden en hofjes;
  • Plaatsen van plantbescherming en plantsteunen;
  • Onderhouden en zo nodig repareren van objecten in de tuin;
  • Adviseren van klanten omtrent tuinonderhoud.

Ons hoveniersbedrijf in Amersfoort is zeer veelzijdig. Zo zijn wij in staat om in elke gewenste stijl een tuin te ontwerpen en ontwikkelen. Dat is ons vak en daar halen we plezier uit. Bij de ontwikkeling van tuinen luisteren we goed naar de wensen voordat we beginnen met het aanleggen van de tuin. Zo bespreken we de verschillende mogelijkheden, stijlen en plantsoorten.

Benieuwd welke stijlen we tot nu toe al toegepast hebben? Bekijk dan eens ons portfolio.

Hoveniersbedrijf Amersfoort

Veelgestelde vragen

Als hovenier in Amersfoort ontvangen wij geregeld vragen over ons vak. Wij beantwoorden deze dan ook graag. Mocht u andere vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.