Hovenier Amersfoort | Hoveniersbedrijf Amersfoort

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Amersfoort

Een (nieuwe) tuin laten ontwerpenaanleggen of onderhoudenHoveniersbedrijf C. Van den Heuvel helpt u graag. Wilt u een nieuwe tuin in Amersfoort? Dan bekijken we samen met een tuinarchitect uw wensen en tekenen die in een 3D programma zodat u uw nieuwe tuin al kunt beleven voordat hij af is. Hoe mooi uw tuin ook is, een tuin is eigenlijk nooit af. Er is altijd wel iets wat onderhouden moet worden. Heeft u groene vingers en gaat u het liefst zelf aan de slag? Heel mooi! Maar ziet u dit niet zitten, dan hebben wij de volgende pakketten voor uw:

Mogelijk zocht u op: Hovenier Amersfoort of hoveniersbedrijf Amersfoort. Hovenier Amersfoort

C. van den Heuvel uw professionele hovenier in en rondom Amersfoort

Bekijk onze projecten

Tuinonderhoud volgens planning, op regiebasis

Veel tuinwerkzaamheden doet u zelf met groot plezier. Het grote onderhoud in voor- en najaar wilt u wel laten verzorgen.

Service tijdens uw afwezigheid

U bent voor een bepaalde periode afwezig. Bijvoorbeeld door vakantie, het maken van een lange reis, onvoorziene situaties, etc. In deze periodes laat u uw tuin door ons verzorgen.

Elemententuinonderhoud, op regie- of contractbasis

Bepaalde elementen in uw tuin wilt u graag uitbesteden. Te denken valt aan hagen knippen, maaien, bollen planten, etc.

Full-service tuinonderhoud, op contractbasis

U hebt geen groene vingers, het ontbreekt u aan tijd of u hebt te maken met fysieke beperkingen? Dan kunt u het totale onderhoud aan ons uitbesteden.

Omdat wij als hovenier Amersfoort van duidelijkheid houden, zullen we een offerte maken waar beide partijen mee eens zijn en die alle kosten dekt. Op deze manier heeft u achteraf geen extra kosten.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u te bieden hebben? Of wilt u wat voorbeelden van tuinen bekijken? Kijk eens in ons portfolio.

Landa Roelofsen-Folmer

Altijd fijn als Corné geweest is, tuin weer super strak en netjes!

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin.

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team.

Neem contact met ons op