Hovenier Barneveld | Hoveniersbedrijf Barneveld

Hovenier in Barneveld. Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Barneveld

Is het tijd voor een nieuwe tuin? Hovenier C. van den Heuvel uit Barneveld helpt u graag. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpenaanleggen en onderhouden van tuinen. U heeft vast zelf al een idee over hoe uw tuin er uit moet komen te zien. Tijdens een gesprek brengen we al uw wensen in kaart, de tuinarchitect helpt u met het vormgeven van uw wensen.

Wij werken met een 3D-programma, zo kun u uw tuin al beleven voor dat hij af is. Op deze manier heeft u een beter beeld van uw toekomstige tuin.
Houdt u van tuinieren, maar ziet u het niet zitten om de heg bij te houden? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen.
Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op

20+ jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel uiterst geschikt om van uw tuin een droomtuin te maken.

Unieke tuin op maat

Van ontwerp tot aanleg, een unieke tuin waar u jaren van kunt genieten.

TuinKeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel is TuinKeur gecertificeerd en voldoet volledig aan de kwaliteits eisen.

Hovenier Barneveld met meer dan 20 jaar ervaring

In 2002 begonnen als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig hoveniersbedrijf. Al op jonge leeftijd wist Corné van den Heuvel, de hovenier in Barneveld, dat hij tuinen wilde aanleggen en onderhouden. Hij volgde een hoveniers opleiding en begon op zijn veertiende in het vak als hovenier. Voordat C. van den Heuvel zijn eigen hoveniersbedrijf had opgericht heeft die een periode bij een ander hoveniersbedrijf gewerkt. Sindsdien heeft Corné zijn kennis alleen nog maar uitgebreid. Met een breed portfolio aan tuinen met daarin verschillende stijlen, is de hovenier uit Barneveld in staat om tuinen te maken van alle soorten en maten.

Hovenier in Barneveld en omstreken

De tuinen van Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel kenmerken zich door kwaliteit. Wij maken uitsluitend gebruik van professionele materialen en gereedschap. We zijn als hoveniersbedrijf actief in Barneveld, Veenendaal, Ede, Bennekom, Wageningen en Rhenen. Veel van onze werkzaamheden voeren wij als Hovenier uit Barneveld uit in eigen beheer. Wanneer de opdracht dit vraagt, hebben wij een sterk netwerk aan ondernemers waardoor wij ook voor complexe situaties de kwaliteit, service en creativiteit kunnen garanderen die u van ons verwachten kan.

Bekijk onze projecten

Als hovenier uit Barneveld hebben we al heel wat mooie tuinen mogen maken. Daar ligt onze passie. Wij zijn in staat om tuinen te creëren in verschillende stijlen en gebruiken hierbij veel verschillende plantsoorten. Bekijk ons portfolio hier.

Tuinontwerp in Barneveld

Wilt u een nieuw ontwerp voor uw tuin? Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel is gespecialiseerd in tuinontwerp. Natuurlijk komt hier veel meer bij kijken, daarom helpen wij u als hovenier uit Barneveld met de hele projectbegeleiding. Dit wil zeggen een schilder of een aannemersbedrijf regelen. Samen met onze tuinarchitect komen we bij u langs om sfeer te proeven en samen met u de wensen te bespreken. Na dit gesprek zullen wij een 3D tekening voor u maken zodat u een betere voorstelling van uw toekomstige tuin krijgt. Is er nog iets wat niet naar uw wens is, laat het ons weten.

Tuinaanleg in Barneveld

Zoekt u naar tuinaanleg? Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel kan u als hovenier uit Barneveld uitstekend helpen. Misschien heeft u al een beeld van uw nieuwe tuin. Wij als specialisten kijken met u mee en geven u advies over de nieuwe tuin. Onze tuinontwerper zoekt naar de geschikte beplanting en verliest daarbij de wensen van de opdrachtgever niet uit het oog. We kijken altijd naar het hele plaatje, hierin betrekken we uw huis, uw wensen, beplanting en bestrating.

Onze hovenier uit Barneveld komt voor een gesprek het liefst bij u thuis, omdat we dan een beetje van uw levensstijl kunnen proeven en deze in uw nieuwe tuin kunnen verwerken.

Tuinonderhoud in Barneveld

Nadat de Hovenier in Barneveld uw tuin heeft aangelegd kunt u ervoor kiezen om het tuinonderhoud uit te laten voeren door Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel. Hoe mooi uw tuin bij oplevering ook is, een tuin is eigenlijk nooit helemaal af. Er is altijd wel wat te onderhouden. Heeft u groene vingers en gaat u liever zelf aan de slag? Natuurlijk ook goed.

U zocht op: Hovenier Barneveldhoveniersbedrijf BarneveldHovenier Barneveld, Hoveniersbedrijf Barneveld, Hovenier Barneveld

Veelgestelde vragen

Als hovenier in Barneveld ontvangen wij geregeld vragen over ons vak. Wij beantwoorden deze dan ook graag. Mocht u andere vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is een hovenier?

Als hovenier in Barneveld houden wij ons bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Hierbij kunt u denken aan parken, tuinen, plantsoenen en andere groenstroken.

 

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen kunt u bij Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel ook terecht voor een gloednieuw tuinontwerp. In dit ontwerp kunt u gezamenlijk met onze tuinarchitect uw wensen en behoefte bespreken. Wanneer u akkoord bent over het tuinontwerp, dan gaan wij aan de slag met het aanleggen van uw tuin.

Wat doet een hovenier?

Als hoveniersbedrijf zijn wij voornamelijk bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Daarnaast denken wij graag mee in de verschillende plant- en boomsoorten voor uw tuin. Naast het uitvoerende gedeelte, kunnen wij u namelijk ook van advies voorzien bij het aanleggen van uw tuin.

 

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan speciale wensen, zoals een kindvriendelijke tuin of een onderhoudsvrije tuin. Ook wanneer u bijvoorbeeld mindervalide bent, dan kunnen wij hierin meedenken.

 

Als hovenier uit Barneveld houden wij ons bezig met de volgende taken:

  • Het bewerken, beplanten en bestraten van een terrein;
  • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden als snoeien, grasmaaien en onkruid wieden, bemesten, verplanten van bomen en planten en het knippen van hagen;
  • Aanleggen van vijvers, borders, schuttingen, paden en hofjes.
  • Plaatsen van plantbescherming en plantsteunen;
  • Onderhouden en zo nodig repareren van objecten in de tuin;
  • Adviseren van klanten omtrent tuinonderhoud.

Welke verschillende stijlen tuinen kunnen jullie ontwikkelen?

Ons hoveniersbedrijf in Barneveld is zeer veelzijdig. Zo zijn wij in staat om in elke gewenste stijl een tuin te ontwerpen en ontwikkelen. Dat is ons vak en daar halen we plezier uit. Bij de ontwikkeling van tuinen luisteren we goed naar de wensen voordat we beginnen met het aanleggen van de tuin. Zo bespreken we de verschillende mogelijkheden, stijlen en plantsoorten.

 

Benieuwd welke stijlen we tot nu toe al toegepast hebben? Bekijk dan eens ons portfolio.

Landa Roelofsen-Folmer

Altijd fijn als Corné geweest is, tuin weer super strak en netjes!

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin.

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team.

Neem contact met dé hovenier in Barneveld