Bekijk onze

Werkwijze

Om ervoor te zorgen dat de tuin aansluit bij uw woning of bedrijfspand en daarnaast een weerspiegeling is van uw stijl, werken wij volgens een vaste werkwijze.

Uw droomtuin

Meer over
onze werkwijze

Om ervoor te zorgen dat de tuin aansluit bij uw woning of bedrijfspand en daarnaast een weerspiegeling is van uw stijl, werken wij volgens een vaste werkwijze.

Vrijblijvend gesprek

In een tuin moet alles kloppen. Het gevoel moet goed zijn. De belangrijkste leidraad daarbij zijn uw persoonlijke smaak en beleving. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen en ideeën in kaart te brengen in een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag naar u toe, want op deze manier ervaren wij de sfeer van de omgeving, een belangrijke factor die ook meespeelt in het uiteindelijke ontwerp van de tuin van uw dromen.

Wij hechten veel waarde aan de communicatie tussen opdrachtgever en ontwerper. We houden van duidelijkheid en vinden dat alles bespreekbaar moet zijn. Daar hoort ook het kostenplaatje voor het aanleggen van een mooie tuin bij. Bij ons is ieder budget bespreekbaar, of het voor een kleine tuin, een middelgrote tuin of een exclusieve tuin is.
We zijn van mening dat het gebruik van mooie duurzame materialen een goede investering is en zullen dan ook proberen om die voor u te realiseren. Uiteindelijk bepalen het huis, de omgeving en u hoe de tuin eruit gaat zien.

Schetsontwerp

Nadat wij uw wensen en ideeën in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag met een voorlopig schetsontwerp. Onze tuinontwerper ontwerpt een evenwichtige tuin die afgestemd is op uw persoonlijke voorkeur en leefstijl. Het schetsontwerp dient als basis voor uw nieuwe tuin.

Samen met u perfectioneren we het ontwerp. We nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en ideeën. Met onze ervaring en ons oog voor detail en uw inbreng komen we uiteindelijk tot het ontwerp van uw droomtuin.

Definitief ontwerp

Als het schetsontwerp voor uw tuin gereed is, gaan we aan de definitieve invulling werken. Onze tuinontwerper gaat aan de slag met het uitwerken van het complete design waarin alle elementen van de tuin terugkomen. De bouwkundige elementen, de belijning, beplanting en structuur worden allemaal uitgewerkt. Om een compleet en overzichtelijk beeld te krijgen, presenteren wij het definitieve ontwerp aan u in de vorm van een 3D-tekening. Daarnaast kunnen we nog een plan maken voor de beplanting en de verlichting.

Offerte

Op basis van het definitieve tuinontwerp brengen we een offerte uit. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u zelf een tekening heeft, zodat we daar een prijsopgave voor kunnen uitbrengen. De offerte dekt alle kosten die gemaakt zullen worden bij het realiseren van de nieuwe tuin. Op deze manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. We hechten veel waarde aan een duidelijke communicatie en vinden dat alles bespreekbaar moet zijn, dus ook de offerte. Zo komen we tot een prijsopgave waarover beide partijen tevreden zijn.

Uw droomtuin

Tuinontwerp in 3D

Een tuin is een beleving. Een plek waar u tot rust komt en geniet van de buitenlucht. Onze tuinontwerper neemt deze aspecten in overweging en ontwerpt de tuin die aansluit op uw persoonlijke wensen en op de omgeving en architectuur van uw woning of bedrijfspand. Om ervoor te zorgen dat u uw toekomstige tuin helemaal voor zich ziet, tonen we het ontwerp door middel van een 3D tekening.

Wat vinden
andere klanten?

4/5

Ilyse Hu

De service is heel goed. Strakke planning en leverd het werk keurig op. Communicatie helder en duidelijk….
5/5

Henk Stam

Zeer goed bedrijf mooi ontwerp gemaakt en heel goed gerealiseerd we zijn super blij met onze hele mooie voortuin ….
5/5

Hijlko Roosjen

Nieuwe taxushaag geplaatst en druppelslang aangebracht. Ziet er top uit….
5/5

Henk Bakker

Uw firma heeft 6 weken terug de buxushaag van 18 meter verwijderd,en er nieuwe Taxus voor in de plaats gepoot.Ik was wat ongeduldig,maar Uw opvatting was,wachten tot het najaar!!,dus eindelijk gebeurde het,en ik moet zeggen,in precies de goede periode,want…
5/5

Bert Hol

Wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat van onze gemeenschappelijke binnentuin. We hadden best wat wensen en ook daar werd flexibel mee omgegaan en in meegedacht! Hardwerkende mannen die hun vak verstaan. Van overleg en advies tot ontwerp,…
5/5

Kees Maurik

5/5

MARINUS van den Berg

Hartelijke ontvangst in dit aimabele plantenparadijs. Een aanwinst voor Veenendaal en omstreken….
4/5

Peter Roos

5/5

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team….
5/5

Remon Langius

Wat een vakmannen!! Onze tuin laten aanleggen door Hoveniersbedrijf van den Heuvel en wat is het een plaatje geworden ! 🤩…
5/5

Krista Jonckers

Hij heeft een prachtige tuin ontworpen. Van begin tot eind. 400m2 Helemaal aangepakt. Wij zijn nu heel erg blij met de tuin. Zeer kundig en precies. Topwerk geleverd. Alles kunner. Deze hovenier raden wij iedereen aan. Een echt vakman….
5/5

Marjan Spaans

Hoveniersbedrijf Van de Heuvel werkt netjes en komt op tijd. En bij afwijkingen in de tekening weet men door de jaren lange ervaring vrijwel altijd de juiste oplossing te vinden voor het probleem. Bent u opzoek naar een hovenier,…
5/5

Gerard Beens

Vanaf schetsontwerp perfect gerenoveerde tuin. Zeer sterk punt is dat elke dag alles volledig werd opgeruimd met complimenten van de buurt!…
5/5

Annet Hage

Corné geeft duidelijk aan wat je kunt verwachten wat heel prettig. De uitvoering van het tuinontwerp van Beleef Buiten is perfect. We genieten ieder dag van onze tuin en kijken uit naar de zomer…….
5/5

harry hoek

5/5

Gaby Rijkes

Deze maand heeft Corné v/Heuvel onze voor- en achtertuin aangelegd bij ons nieuwbouw huis. Na bezoek diverse sites van hoveniers gekozen voor Corné. Op zijn site leuke tuinen gezien met elementen die we mooi vinden. Echter, niet een hele…
5/5

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin….
4/5

Johannes V willigen

5/5

Beau Van De Scheur

Dit voorjaar onze tuin compleet aan laten leggen door Corne en zijn collega’s en het resultaat mag er wezen. Zelfs tijdens de aanleg aanpassingen vanuit mijn kant laten uitvoeren was geen probleem. Alles kan in overleg. Top….
5/5

Eric van Norden

Goed werk geleverd.Heel tevreden.Alles snel en vakkundig gedaan….
5/5

Wendy Smit

Corné en zijn mannen hebben in de afgelopen weken onze tuin aangelegd. Van ontwerp tot uitvoering klopt het helemaal! We kijken terug op een fijn proces van begin tot eind. Het zijn échte vakmannen die weten waar ze mee…
Vorige
Volgende