Hovenier Ede

Hovenier Ede |
Hoveniersbedrijf Ede

Hovenier in Ede. Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Hovenier Ede | Hoveniersbedrijf Ede

Hovenier Ede

Hovenier Ede

Hoveniersbedrijf van den Heuvel verzorgt uw droomtuin in Ede. Als hovenier kunnen we u begeleiden in het proces van tuinontwerptuinonderhoud en tuinaanleg van uw tuin in Ede. U kunt er tevens voor kiezen dat Hoveniersbedrijf van den Heuvel alleen uw tuinaanleg (met tuinontwerp) of tuinonderhoud verzorgd.

20+ jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf van den Heuvel uiterst geschikt om van uw tuin een droomtuin te maken.

Unieke tuin op maat

Van ontwerp tot aanleg, een unieke tuin waar u jaren van kunt genieten.

Tuinkeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf van den Heuvel is TuinKeur gecertificeerd en voldoet volledig aan de kwaliteits eisen.

Hovenier Ede | Hoveniersbedrijf Ede

Eigen tuinontwerp voor uw droomtuin in Ede

Samen met de tuinarchitect bespreken we uw wensen met betrekking tot de (nieuwe) tuin. U heeft waarschijnlijk een tuinontwerp in gedachten, dit vertalen wij naar een schets (concept tuinontwerp). Daarna bespreken we alle details zoals zodat wij het definitieve tuinontwerp kunnen tekenen. Als hovenier uit Ede nemen we in het tuinontwerp ook uw wensen qua tuinaanleg en tuinonderhoud mee.

Uw ideeën werken wij uit in een 3D programma zodat u uw nieuwe tuin echt kunt beleven. Daarmee krijgt u een beeld van hoe de tuinaanleg eruit gaat zien. Bent u tevreden? Dan werken wij een offerte uit die alle kosten dekt, op deze manier bent u zeker dat u geen kosten achteraf krijgt.

Hovenier Ede

Eigen tuinontwerp, laat uw tuin aanleggen door de hovenier in Ede

Heeft u zelf een tekening, foto of beeld van uw eigen tuinontwerp? Dan kunnen wij ook daar een offerte voor uitwerken. Uw eigen tuinontwerp verwerken wij in ons 3D programma zodat u kunt zien hoe uw droomtuin er na onze tuinaanleg uit gaat zien.

Met het kiezen van beplanting zullen we kijken naar uw wensen en zoeken de kleur en bloeitijden van de beplanting zorgvuldig uit. Ook kunt u ons inschakelen voor een lichtplan voor uw tuin.

Hovenier Ede | Hoveniersbedrijf Ede
Hovenier Ede | Hoveniersbedrijf Ede

Hovenier Ede

Tuinaanleg Ede

Als hovenier is onze kerntaak: tuinaanleg. Uw visie van de ideale tuin hebben wij in dit stadium vertaald in een tuinontwerp en daarna gaan wij aan de slag met uw tuinaanleg. Tijdens de tuinaanleg krijgt u beetje bij beetje een glimp van de realisatie van uw tuinontwerp. Uiteraard zullen we tijdens de tuinaanleg voor zo min mogelijk overlast zorgen. Ook geven wij u, als hovenier uit Ede alvast professionele hoveniers tips geven voor het tuinonderhoud.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Ede

Bekijk onze
projecten

Als hovenier uit Ede hebben we al heel wat mooie tuinen mogen maken. Daar ligt onze passie. Wij zijn in staat om tuinen te creëren in verschillende stijlen en gebruiken hierbij veel verschillende plantsoorten. Bekijk ons portfolio hier.

Hovenier Ede

Tuinonderhoud Ede

Een hovenier doet niet alleen aan tuinaanleg maar wij kunnen u ook ondersteunen in het tuinonderhoud. Doet u dit liever zelf? Dan kunnen wij bijv. ook alleen het snoeien uit handen nemen.

Echt tuinonderhoud begint al in de fase van het tuinontwerp. Om het tuinonderhoud te verminderen kunnen we ook een beplantingsplan voor uw tuin maken. Op deze manier heeft u vooraf de kennis voor het beste tuinonderhoud en meer plezier van uw tuin.

Hovenier Ede | Hoveniersbedrijf Ede

Hoverniersbedrijf van den Heuvel, hovenier in hart en nieren

Van een hovenier verwacht u precisie. Als hovenier uit Ede zijn wij specialisten met oog voor detail belijning en bouwkundige elementen. Daarom komen we eerst altijd bij u op locatie kijken hoe wij met ons tuinontwerp en tuinaanleg kunnen aansluiten op uw huis/bedrijfspand. Als hovenier denken wij graag mee over de soorten bloemen, de kleuren, tuinonderhoud en bloeitijden voor het optimale tuinontwerp.

Naast Ede is Hoveniersbedrijf van den Heuvel ook uw hovenier in Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Achterberg, Elst,  Amerongen, Leersum, Doorn, Maarsbergen, Woudenberg, Renswoude, Ederveen, Scherpenzeel, Lunteren, Wekerom en Barneveld.

De tuinen van Hoveniersbedrijf van den Heuvel kenmerken zich door kwaliteit. Om u de beste service, kwaliteit en creativiteit te bieden werken wij samen met een aantal andere ondernemingen.

Met het kiezen van beplanting zullen we kijken naar uw wensen en zoeken de kleur en bloeitijden van de beplanting zorgvuldig uit. Ook kunt u ons inschakelen voor een lichtplan voor uw tuin.

U zocht op: Hovenier Ede, hoveniersbedrijf Ede, Hovenier Ede, Hoveniersbedrijf Ede, Hovenier Ede

Tuinonderhoud is onze tweede kerntaak. U kunt het netjes en gezond houden van uw tuin zonder zorgen overlaten aan onze hovenier Ede. Ook een onderdeel daarvan, bijvoorbeeld snoeiwerkzaamheden, nemen wij u graag uit handen.
Al in de ontwerpfase van uw tuin gaan wij aan de slag met tuinonderhoud Ede. Om u werk te besparen kunnen wij ook een beplantingsplan opstellen, wat u later veel tuinonderhoud bespaart. En dat geeft u meer plezier in uw tuin, en minder werk aan uw tuinonderhoud Ede.

Als hovenier in Ede houden wij ons bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Hierbij kunt u denken aan parken, tuinen, plantsoenen en andere groenstroken.

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen kunt u bij Hoveniersbedrijf Van den Heuvel ook terecht voor een gloednieuw tuinontwerp. In dit ontwerp kunt u gezamenlijk met onze tuinarchitect uw wensen en behoefte bespreken. Wanneer u akkoord bent over het tuinontwerp, dan gaan wij aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Onze tuinman uit Ede heeft ervaring met veel verschillende stijlen. Hierdoor slaagt hij er altijd in om de tuin naar wens op te leveren.

Als hoveniersbedrijf zijn wij voornamelijk bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Daarnaast denken wij graag mee in de verschillende plant- en boomsoorten voor uw tuin. Naast het uitvoerende gedeelte, kunnen wij u namelijk ook van advies voorzien bij het aanleggen van uw tuin.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan speciale wensen, zoals een kindvriendelijke tuin of een onderhoudsvrije tuin. Ook wanneer u bijvoorbeeld mindervalide bent, dan kunnen wij hierin meedenken.

Als hovenier uit Ede houden wij ons bezig met de volgende taken:

  • Het bewerken, beplanten en bestraten van een terrein;
  • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden als snoeien, grasmaaien en onkruid wieden, bemesten, verplanten van bomen en planten en het knippen van hagen;
  • Aanleggen van vijvers, borders, schuttingen, paden en hofjes;
  • Plaatsen van plantbescherming en plantsteunen;
  • Onderhouden en zo nodig repareren van objecten in de tuin;
  • Adviseren van klanten omtrent tuinonderhoud.

Ons hoveniersbedrijf in Ede is zeer veelzijdig. Zo zijn wij in staat om in elke gewenste stijl een tuin te ontwerpen en ontwikkelen. Dat is ons vak en daar halen we plezier uit. Bij de ontwikkeling van tuinen luisteren we goed naar de wensen voordat we beginnen met het aanleggen van de tuin. Zo bespreken we de verschillende mogelijkheden, stijlen en plantsoorten.

Benieuwd welke stijlen we tot nu toe al toegepast hebben? Bekijk dan eens ons portfolio.

Hoveniersbedrijf Ede

Veelgestelde vragen

Als hovenier in Ede ontvangen wij geregeld vragen over ons vak. Wij beantwoorden deze dan ook graag. Mocht u andere vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.