Hovenier Rhenen

Hovenier Rhenen | Hoveniersbedrijf Rhenen

Hovenier in Rhenen. Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Hovenier Rhenen

Hovenier Rhenen

Hovenier
Rhenen

Hoveniersbedrijf Van den Heuvel helpt u met het realiseren van uw droomtuin in Rhenen. Wilt u een bloementuin, een stadstuin of bedrijfstuin? Wij staan voor u klaar! We komen het liefst bij uw op locatie om de vorm van de tuin en de bouwkundige elementen in ons op te nemen. We bespreken samen met een tuinarchitect uw wensen met betrekking tot de nieuwe tuin. Heeft u nog geen idee wat u wilt? Dan zijn wij er om u te adviseren en voorbeelden te geven. 

Na de schets bespreken wij nog alle details met u. Daarna werken we uw idee uit in en 3D programma zodat u uw tuin al kunt beleven voordat hij af is. Wij als hovenier denken graag mee over de soorten bloemen, de kleuren en bloeitijden om het optimale resultaat te bereiken. Na het gesprek werken wij een duidelijke offerte uit, zonder extra kosten achteraf.

20+ jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf van den Heuvel uiterst geschikt om van uw tuin een droomtuin te maken.

Unieke tuin op maat

Van ontwerp tot aanleg, een unieke tuin waar u jaren van kunt genieten.

Tuinkeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf van den Heuvel is TuinKeur gecertificeerd en voldoet volledig aan de kwaliteits eisen.

Hovenier Rhenen

Hovenier Rhenen , voor een nieuw tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Van den Heuvel helpt u met het realiseren van uw droomtuin in Rhenen. Wilt u een bloementuin, een stadstuin of bedrijfstuin? Wij staan voor u klaar! We komen het liefst bij uw op locatie om de vorm van de tuin en de bouwkundige elementen in ons op te nemen. We bespreken samen met een tuinarchitect uw wensen met betrekking tot de nieuwe tuin. Heeft u nog geen idee wat u wilt? Dan zijn wij er om u te adviseren en voorbeelden te geven. Na de schets bespreken wij nog alle details met u. Daarna werken we uw idee uit in en 3D programma zodat u uw tuin al kunt beleven voordat hij af is. Wij als hovenier denken graag mee over de soorten bloemen, de kleuren en bloeitijden om het optimale resultaat te bereiken. Na het gesprek werken wij een duidelijke offerte uit, zonder extra kosten achteraf.

Hovenier Rhenen

Hovenier in hart en nieren

Om u de beste service, kwaliteit en creativiteit te bieden werken wij samen met een aantal andere ondernemingen. Natuurlijk doet een hovenier meer dan alleen een tuin ontwerpen en aanleggen. Wij nemen uw hele, of gedeeltelijke tuinonderhoud uit handen. Erg handig voor als u geen groene vingers heeft, of u gewoon te druk bent. Bent u voor een bepaalde periode afwezig. Bijvoorbeeld door vakantie, het maken van een lange reis, onvoorziene situaties, etc. In deze periodes kunt u uw tuin door ons laten verzorgen.

Als u hier interesse in heeft, kunnen wij ook een beplantings- of belichtingsplan voor u en uw tuin maken.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u te bieden hebben? Of wilt u wat voorbeelden van tuinen bekijken? Kijk eens in ons portfolio

Hovenier Rhenen
Hovenier Rhenen | Hoveniersbedrijf Rhenen

Hovenier Rhenen

Tuinonderhoud volgens planning, op regiebasis

Veel tuinwerkzaamheden doet u zelf met groot plezier. Het grote onderhoud in voor- en najaar wilt u wel laten verzorgen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Rhenen

Bekijk onze
projecten

Als hovenier uit Rhenen hebben we al heel wat mooie tuinen mogen maken. Daar ligt onze passie. Wij zijn in staat om tuinen te creëren in verschillende stijlen en gebruiken hierbij veel verschillende plantsoorten. Bekijk ons portfolio hier.

Hovenier Rhenen

Service tijdens uw afwezigheid

U bent voor een bepaalde periode afwezig. Bijvoorbeeld door vakantie, het maken van een lange reis, onvoorziene situaties, etc. In deze periodes laat u uw tuin door ons verzorgen.

Hovenier Rhenen

Elementen tuinonderhoud, op regie- of contractbasis

Bepaalde elementen in uw tuin wilt u graag uitbesteden. Te denken valt aan hagen knippen, maaien, bollen planten, etc.

Full-service tuinonderhoud, op contractbasis

U hebt geen groene vingers, het ontbreekt u aan tijd of u hebt te maken met fysieke beperkingen? Dan kunt u het totale onderhoud aan ons uitbesteden.

Omdat wij als hovenier Rhenen van duidelijkheid houden, zullen we een offerte maken waar beide partijen mee eens zijn en die alle kosten dekt. Op deze manier heeft u achteraf geen extra kosten.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u te bieden hebben? Of wilt u wat voorbeelden van tuinen bekijken? Kijk eens in ons portfolio.

U zocht op: Hovenier Rhenenhoveniersbedrijf Rhenen.

Als hovenier in Rhenen houden wij ons bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Hierbij kunt u denken aan parken, tuinen, plantsoenen en andere groenstroken.

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen kunt u bij Hoveniersbedrijf Van den Heuvel ook terecht voor een gloednieuw tuinontwerp. In dit ontwerp kunt u gezamenlijk met onze tuinarchitect uw wensen en behoefte bespreken. Wanneer u akkoord bent over het tuinontwerp, dan gaan wij aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Onze tuinman uit Rhenen heeft ervaring met veel verschillende stijlen. Hierdoor slaagt hij er altijd in om de tuin naar wens op te leveren.

Als hoveniersbedrijf zijn wij voornamelijk bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Daarnaast denken wij graag mee in de verschillende plant- en boomsoorten voor uw tuin. Naast het uitvoerende gedeelte, kunnen wij u namelijk ook van advies voorzien bij het aanleggen van uw tuin.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan speciale wensen, zoals een kindvriendelijke tuin of een onderhoudsvrije tuin. Ook wanneer u bijvoorbeeld mindervalide bent, dan kunnen wij hierin meedenken.

Als hovenier uit Rhenen houden wij ons bezig met de volgende taken:

  • Het bewerken, beplanten en bestraten van een terrein;
  • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden als snoeien, grasmaaien en onkruid wieden, bemesten, verplanten van bomen en planten en het knippen van hagen;
  • Aanleggen van vijvers, borders, schuttingen, paden en hofjes;
  • Plaatsen van plantbescherming en plantsteunen;
  • Onderhouden en zo nodig repareren van objecten in de tuin;
  • Adviseren van klanten omtrent tuinonderhoud.

Ons hoveniersbedrijf in Rhenen is zeer veelzijdig. Zo zijn wij in staat om in elke gewenste stijl een tuin te ontwerpen en ontwikkelen. Dat is ons vak en daar halen we plezier uit. Bij de ontwikkeling van tuinen luisteren we goed naar de wensen voordat we beginnen met het aanleggen van de tuin. Zo bespreken we de verschillende mogelijkheden, stijlen en plantsoorten.

Benieuwd welke stijlen we tot nu toe al toegepast hebben? Bekijk dan eens ons portfolio.

Hoveniersbedrijf Rhenen

Veelgestelde vragen

Als hovenier in Rhenen ontvangen wij geregeld vragen over ons vak. Wij beantwoorden deze dan ook graag. Mocht u andere vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.