Hovenier Lunteren

Hovenier Lunteren | Hovenier Lunteren

Hovenier in Lunteren. Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Hovenier Lunteren

Hovenier Lunteren

Hovenier Lunteren

Heeft u dagdromen over een nieuwe mooie tuin? Blijf niet dromen, maar neem contact op met hoveniersbedrijf van den Heuvel. Wij zijn een hovenier Lunteren die zich gespecialiseerd heeft in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud Lunteren en omstreken. Wij kunnen een volledig nieuwe tuin naar uw wens of visie realiseren. Voor elk van deze werkzaamheden kunt u ons inschakelen als hoveniersbedrijf Lunteren.

20+ jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf van den Heuvel uiterst geschikt om van uw tuin een droomtuin te maken.

Unieke tuin op maat

Van ontwerp tot aanleg, een unieke tuin waar u jaren van kunt genieten.

Tuinkeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf van den Heuvel is TuinKeur gecertificeerd en voldoet volledig aan de kwaliteits eisen.

Hovenier Lunteren

Tuinontwerp Lunteren, door Hoveniersbedrijf van den Heuvel

Als u al een beeld heeft bij uw nieuwe tuin, dan zullen we dat bespreken met de tuinarchitect van ons hoveniersbedrijf Lunteren. We kijken wat mogelijk is en doen suggesties. De uitkomst van deze bespreking nemen we mee naar een eerste ontwerp voor uw nieuwe tuin.

We maken een digitale 3D-tekening in ons computerprogramma voor tuinontwerp Lunteren. Hierdoor krijgt u een realistisch inzicht in uw nieuwe tuin, en kunt u snel zien wat u wel of niet wilt laten aanleggen door de hovenier Lunteren. Zodra u tevreden bent kunnen u een offerte geven die kostendekkend is. Zo weet u zeker dat u achteraf geen nota krijgt voor het tuinontwerp Lunteren.

Dit voorlopig ontwerp geven wij vorm door middel van een 3D-programma, zodat u een realistisch beeld krijgt van uw toekomstige tuin. Dit ontwerp kan makkelijk aangepast worden. Dat is de kracht van ons tuinontwerp Lunteren.

Ons hoveniersbedrijf Lunteren kan u bovendien een offerte leveren die kostendekkend is, zodat u gegarandeerd geen naheffing zult ontvangen.

Hovenier Lunteren

Laat uw eigen tuinontwerp Lunteren door ons maken

Als u zelf al een bepaald ontwerp in gedachten had, en ons daarvan een tekening kunt aanleveren, dan kunnen wij dat laten uitwerken door onze hovenier Lunteren. Ook hiervoor kunnen wij een offerte voor tuinontwerp Lunteren leveren, en een 3D-ontwerp verzorgen. Zo kunt u écht uw eigen tuin laten maken door ons hoveniersbedrijf Lunteren!

Uw wensen zijn voor ons ook belangrijk op het gebied van de planten en bloemen die erin komen te staan. We adviseren u oa op het gebied van kleurcombinaties, bloeitijden en lichtplan voor uw tuinontwerp Lunteren.

Hovenier Lunteren
Hovenier Lunteren

Hovenier Lunteren

Aanleg van uw tuin door een ervaren hoveniersbedrijf Lunteren

Onze belangrijkste werkzaamheid als hovenier Lunteren is tuinaanleg. Wij gaan hierbij uit van het definitieve tuinontwerp dat we met u zijn overeengekomen. Zodra wij beginnen met tuinaanleg Lunteren, ontstaat dit ontwerp in het echt, stukje bij beetje. Terwijl ons hoveniersbedrijf Lunteren bezig is, zal hovenier u alvast advies en informatie geven op het gebied van tuinonderhoud.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Lunteren

Bekijk onze
projecten

Als hovenier uit Lunteren hebben we al heel wat mooie tuinen mogen maken. Daar ligt onze passie. Wij zijn in staat om tuinen te creëren in verschillende stijlen en gebruiken hierbij veel verschillende plantsoorten. Bekijk ons portfolio hier.

Hovenier Lunteren

Tuinonderhoud Lunteren door een hovenier met expertise

Ook bij het mooi, netjes en gezond houden van uw tuin kunnen wij u helpen. Ons hoveniersbedrijf Lunteren heeft veel expertise op het gebied van tuinonderhoud. We kunnen ook een specifieke taak, bijvoorbeeld snoeien, voor u verzorgen.

Het is verstandig om uw tuinonderhoud Lunteren al vanaf de tuinaanleg te laten plaatsvinden. Een handig stuk gereedschap hierbij is een beplantingsplan, waardoor de benodigde hoeveelheid tuinonderhoud sterk verminderd wordt. Hierdoor kunnen wij als onze hovenier Lunteren zorgdragen voor een maximale belevening van uw tuin, met minimaal werk voor u.

Hovenier Lunteren

Hoveniersbedrijf van den Heuvel is úw hovenier Lunteren

U wilt een betrouwbare en nauwkeurige hovenier om uw tuinaanleg en -onderhoud te bezorgen. Wij hebben meer dan vijftien jaar ervaring als hovenier Lunteren. Daardoor hebben wij een scherpe blik als het aankomt op de fijnere details van tuinontwerp en tuinonderhoud Lunteren. Wij zorgen altijd dat uw tuin en uw huis of pand een harmonieus geheel vormen, en overleggen graag met u over de beplanting, kleurschema’s en bloeimaanden van uw tuin. Dat is de kracht van hét hoveniersbedrijf Lunteren.

Naast Lunteren is Hoveniersbedrijf van den Heuvel ook uw hovenier in Ede, Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Achterberg, Elst, Amerongen, Leersum, Doorn, Maarsbergen, Woudenberg, Renswoude, Ederveen, Scherpenzeel, Wekerom en Barneveld.

De tuinen van Hoveniersbedrijf van den Heuvel kenmerken zich door kwaliteit. Om u de beste service, kwaliteit en creativiteit te bieden werken wij samen met een aantal andere ondernemingen.

U zocht op: Hovenier Lunterenhoveniersbedrijf Lunteren.

Als hovenier in Lunteren houden wij ons bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Hierbij kunt u denken aan parken, tuinen, plantsoenen en andere groenstroken.

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen kunt u bij Hoveniersbedrijf Van den Heuvel ook terecht voor een gloednieuw tuinontwerp. In dit ontwerp kunt u gezamenlijk met onze tuinarchitect uw wensen en behoefte bespreken. Wanneer u akkoord bent over het tuinontwerp, dan gaan wij aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Onze tuinman uit Lunteren heeft ervaring met veel verschillende stijlen. Hierdoor slaagt hij er altijd in om de tuin naar wens op te leveren.

Als hoveniersbedrijf zijn wij voornamelijk bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen. Daarnaast denken wij graag mee in de verschillende plant- en boomsoorten voor uw tuin. Naast het uitvoerende gedeelte, kunnen wij u namelijk ook van advies voorzien bij het aanleggen van uw tuin.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan speciale wensen, zoals een kindvriendelijke tuin of een onderhoudsvrije tuin. Ook wanneer u bijvoorbeeld mindervalide bent, dan kunnen wij hierin meedenken.

Als hovenier uit Lunteren houden wij ons bezig met de volgende taken:

  • Het bewerken, beplanten en bestraten van een terrein;
  • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden als snoeien, grasmaaien en onkruid wieden, bemesten, verplanten van bomen en planten en het knippen van hagen;
  • Aanleggen van vijvers, borders, schuttingen, paden en hofjes;
  • Plaatsen van plantbescherming en plantsteunen;
  • Onderhouden en zo nodig repareren van objecten in de tuin;
  • Adviseren van klanten omtrent tuinonderhoud.

Ons hoveniersbedrijf in Lunteren is zeer veelzijdig. Zo zijn wij in staat om in elke gewenste stijl een tuin te ontwerpen en ontwikkelen. Dat is ons vak en daar halen we plezier uit. Bij de ontwikkeling van tuinen luisteren we goed naar de wensen voordat we beginnen met het aanleggen van de tuin. Zo bespreken we de verschillende mogelijkheden, stijlen en plantsoorten.

Benieuwd welke stijlen we tot nu toe al toegepast hebben? Bekijk dan eens ons portfolio.

Hoveniersbedrijf Lunteren

Veelgestelde vragen

Als hovenier in Lunteren ontvangen wij geregeld vragen over ons vak. Wij beantwoorden deze dan ook graag. Mocht u andere vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.