Hovenier Lunteren | Hoveniersbedrijf Lunteren

Hovenier in Lunteren. Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Lunteren

Heeft u dagdromen over een nieuwe mooie tuin? Blijf niet dromen, maar neem contact op met hoveniersbedrijf C. van den Heuvel. Wij zijn een hovenier Lunteren die zich gespecialiseerd heeft in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud Lunteren en omstreken. Wij kunnen een volledig nieuwe tuin naar uw wens of visie realiseren. Voor elk van deze werkzaamheden kunt u ons inschakelen als hoveniersbedrijf Lunteren.

Tuinontwerp Lunteren door Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel

Als u al een beeld heeft bij uw nieuwe tuin, dan zullen we dat bespreken met de tuinarchitect van ons hoveniersbedrijf Lunteren. We kijken wat mogelijk is en doen suggesties. De uitkomst van deze bespreking nemen we mee naar een eerste ontwerp voor uw nieuwe tuin.
We maken een digitale 3D-tekening in ons computerprogramma voor tuinontwerp Lunteren. Hierdoor krijgt u een realistisch inzicht in uw nieuwe tuin, en kunt u snel zien wat u wel of niet wilt laten aanleggen door de hovenier Lunteren. Zodra u tevreden bent kunnen u een offerte geven die kostendekkend is. Zo weet u zeker dat u achteraf geen nota krijgt voor het tuinontwerp Lunteren.

Laat uw eigen tuinontwerp Lunteren door ons maken

Als u zelf al een bepaald ontwerp in gedachten had, en ons daarvan een tekening kunt aanleveren, dan kunnen wij dat laten uitwerken door onze hovenier Lunteren. Ook hiervoor kunnen wij een offerte voor tuinontwerp Lunteren leveren, en een 3D-ontwerp verzorgen. Zo kunt u écht uw eigen tuin laten maken door ons hoveniersbedrijf Lunteren!

Uw wensen zijn voor ons ook belangrijk op het gebied van de planten en bloemen die erin komen te staan. We adviseren u oa op het gebied van kleurcombinaties, bloeitijden en lichtplan voor uw tuinontwerp Lunteren.

Bekijk onze projecten

Aanleg van uw tuin door een ervaren hoveniersbedrijf Lunteren

Onze belangrijkste werkzaamheid als hovenier Lunteren is tuinaanleg. Wij gaan hierbij uit van het definitieve tuinontwerp dat we met u zijn overeengekomen. Zodra wij beginnen met tuinaanleg Lunteren, ontstaat dit ontwerp in het echt, stukje bij beetje. Terwijl ons hoveniersbedrijf Lunteren bezig is, zal hovenier u alvast advies en informatie geven op het gebied van tuinonderhoud.

Tuinonderhuid Lunteren door een hovenier met expertise

Ook bij het mooi, netjes en gezond houden van uw tuin kunnen wij u helpen. Ons hoveniersbedrijf Lunteren heeft veel expertise op het gebied van tuinonderhoud. We kunnen ook een specifieke taak, bijvoorbeeld snoeien, voor u verzorgen.
Het is verstandig om uw tuinonderhoud Lunteren al vanaf de tuinaanleg te laten plaatsvinden. Een handig stuk gereedschap hierbij is een beplantingsplan, waardoor de benodigde hoeveelheid tuinonderhoud sterk verminderd wordt. Hierdoor kunnen wij als onze hovenier Lunteren zorgdragen voor een maximale belevening van uw tuin, met minimaal werk voor u.

Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel is úw hovenier Lunteren

U wilt een betrouwbare en nauwkeurige hovenier om uw tuinaanleg en -onderhoud te bezorgen. Wij hebben meer dan vijftien jaar ervaring als hovenier Lunteren. Daardoor hebben wij een scherpe blik als het aankomt op de fijnere details van tuinontwerp en tuinonderhoud Lunteren. Wij zorgen altijd dat uw tuin en uw huis of pand een harmonieus geheel vormen, en overleggen graag met u over de beplanting, kleurschema’s en bloeimaanden van uw tuin. Dat is de kracht van hét hoveniersbedrijf Lunteren.

Naast Lunteren is Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel ook uw hovenier in Ede, Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Achterberg, Elst, Amerongen, Leersum, Doorn, Maarsbergen, Woudenberg, Renswoude, Ederveen, Scherpenzeel, Wekerom en Barneveld.
De tuinen van Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel kenmerken zich door kwaliteit. Om u de beste service, kwaliteit en creativiteit te bieden werken wij samen met een aantal andere ondernemingen.

U zocht op: Hovenier Lunterenhoveniersbedrijf Lunteren.

Landa Roelofsen-Folmer

Altijd fijn als Corné geweest is, tuin weer super strak en netjes!

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin.

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team.

Neem contact op met dé hovenier uit Lunteren