Stadstuin in Ede

Op de foto’s is een opdracht te zien van een stadstuin met vijver in Ede. Wat gelijk opvalt is ten eerste het bochtige patroon in de tuin. Daarnaast is de afwisseling van verschillende materialen erg opvallend. Niet alleen grind, maar ook hout, groen, staal, klinkers en tegels komen voor in de tuin. Deze combinatie van industriële materialen is erg kenmerkend voor stadstuinen. Daarnaast is het een erg onderhoudsarme tuin. Doordat het grootste oppervlakte van de tuin beslagen is met water en bestrating krijgt onkruid namelijk geen kans. Dit is een van de grootste voordelen van de stadstuin.

GRATIS OFFERTE!

Onderhoud van de stadstuin

Een stadstuin heeft relatief weinig onderhoud nodig. Toch nemen we dit graag voor u uit handen. Nadat wij uw tuin ontworpen en ontwikkeld hebben, zodat u lekker van uw tuin kunt genieten. U zult echter merken dat na verloop van tijd toch onderhoud nodig is aan de tuin. Natuurlijke elementen zoals bomen, heesters en ander groen blijven zich namelijk voortdurend ontwikkelen. Het bijhouden van knip en snoeiwerkzaamheden zoals een klimop snoeien is van belang. Het is daarom van belang dat een tuin goed onderhouden wordt. Voor iedere tuingenieter bieden wij daarom “onderhoud op maat”. Zo nemen wij de zorg rondom uw tuin volledig uit handen, zodat u lekker kunt genieten van uw perfect onderhouden groene tuin.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geïnspireerd geraakt door het tuinontwerp, of een ander tuinplan in gedachten? Neem dan gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor een strakke achtertuin als voor een tuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.