Hovenier Veenendaal

Tuinonderhoud

et ontwerp en de aanleg van een tuin kunnen nog zo sterk zijn, helemaal af is een tuin nooit. Natuurlijke elementen zoals bomen, heesters en ander groen blijven zich voortdurend ontwikkelen.

Hovenier Veenendaal

Tuinonderhoud

Het ontwerp en de aanleg van een tuin kunnen nog zo sterk zijn, helemaal af is een tuin nooit. Natuurlijke elementen zoals bomen, heesters en ander groen blijven zich voortdurend ontwikkelen. Een strak geknipte of geschoren haag bijvoorbeeld versterkt de belijning van een tuin. Het is daarom van belang dat een tuin goed wordt onderhouden. Wij nemen u deze werkzaamheden graag uit handen. Voor iedere tuingenieter bieden wij onderhoud ‘op maat’. Zo is de zorg voor uw tuin altijd goed geregeld.

Bekijk ons
eerdere werk

U bent toe aan een nieuwe tuin of buitenruimte en u heeft wellicht ideeën over hoe die eruit moet komen te zien. Als hovenier in Veenendaal is dit één van onze specialiteiten. Gezamenlijk met onze tuinarchitect maken we een afspraak om jouw tuin om te toveren tot iets moois.

Tuinonderhoud op afroep, op regiebasis

U doet het liefst alles zelf en u bent een tuinier in hart en nieren. Toch zijn er werkzaamheden die u niet zelf kunt of wilt uitvoeren. U belt ons wanneer u dat nodig vindt en houdt zo de regie in eigen hand.

Tuinonderhoud volgens planning, op regiebasis

Veel tuinwerkzaamheden doet u zelf met groot plezier. Het grote onderhoud in voor- en najaar wilt u wel laten verzorgen.

Service tijdens uw afwezigheid

U bent voor een bepaalde periode afwezig. Bijvoorbeeld door vakantie, het maken van een lange reis, onvoorziene situaties, etc. In deze periodes laat u uw tuin door ons verzorgen.

Elemententuinonderhoud, op regie- of contractbasis

Bepaalde elementen in uw tuin wilt u graag uitbesteden. Te denken valt aan hagen knippen, maaien, bollen planten, etc.

Full-service tuinonderhoud, op contractbasis

U hebt geen groene vingers, het ontbreekt u aan tijd of u hebt te maken met fysieke beperkingen? Dan kunt u het totale onderhoud aan ons uitbesteden.

Werkzaamheden:

  • Onderhoud van de beplanting
  • Snoeien
  • Onderhoud van vijvers
  • Onderhoud van gazon
  • Bemesting
  • Fruitbomen snoeien
  • Seizoensgebonden onderhoud

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Wat vinden
andere klanten?

5/5

Henk Stam

Zeer goed bedrijf mooi ontwerp gemaakt en heel goed gerealiseerd we zijn super blij met onze hele mooie voortuin ….
5/5

MARINUS van den Berg

Hartelijke ontvangst in dit aimabele plantenparadijs. Een aanwinst voor Veenendaal en omstreken….
4/5

Johannes V willigen

5/5

Gaby Rijkes

Deze maand heeft Corné v/Heuvel onze voor- en achtertuin aangelegd bij ons nieuwbouw huis. Na bezoek diverse sites van hoveniers gekozen voor Corné. Op zijn site leuke tuinen gezien met elementen die we mooi vinden. Echter, niet een hele…
5/5

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team….
5/5

harry hoek

5/5

Beau Van De Scheur

Dit voorjaar onze tuin compleet aan laten leggen door Corne en zijn collega’s en het resultaat mag er wezen. Zelfs tijdens de aanleg aanpassingen vanuit mijn kant laten uitvoeren was geen probleem. Alles kan in overleg. Top….
5/5

Bert Hol

Wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat van onze gemeenschappelijke binnentuin. We hadden best wat wensen en ook daar werd flexibel mee omgegaan en in meegedacht! Hardwerkende mannen die hun vak verstaan. Van overleg en advies tot ontwerp,…
5/5

Hijlko Roosjen

Nieuwe taxushaag geplaatst en druppelslang aangebracht. Ziet er top uit….
5/5

Remon Langius

Wat een vakmannen!! Onze tuin laten aanleggen door Hoveniersbedrijf van den Heuvel en wat is het een plaatje geworden ! 🤩…
5/5

Wendy Smit

Corné en zijn mannen hebben in de afgelopen weken onze tuin aangelegd. Van ontwerp tot uitvoering klopt het helemaal! We kijken terug op een fijn proces van begin tot eind. Het zijn échte vakmannen die weten waar ze mee…
5/5

Annet Hage

Corné geeft duidelijk aan wat je kunt verwachten wat heel prettig. De uitvoering van het tuinontwerp van Beleef Buiten is perfect. We genieten ieder dag van onze tuin en kijken uit naar de zomer…….
5/5

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin….
4/5

Peter Roos

5/5

Marjan Spaans

Hoveniersbedrijf Van de Heuvel werkt netjes en komt op tijd. En bij afwijkingen in de tekening weet men door de jaren lange ervaring vrijwel altijd de juiste oplossing te vinden voor het probleem. Bent u opzoek naar een hovenier,…
5/5

Henk Bakker

Uw firma heeft 6 weken terug de buxushaag van 18 meter verwijderd,en er nieuwe Taxus voor in de plaats gepoot.Ik was wat ongeduldig,maar Uw opvatting was,wachten tot het najaar!!,dus eindelijk gebeurde het,en ik moet zeggen,in precies de goede periode,want…
4/5

Ilyse Hu

De service is heel goed. Strakke planning en leverd het werk keurig op. Communicatie helder en duidelijk….
5/5

Eric van Norden

Goed werk geleverd.Heel tevreden.Alles snel en vakkundig gedaan….
5/5

Gerard Beens

Vanaf schetsontwerp perfect gerenoveerde tuin. Zeer sterk punt is dat elke dag alles volledig werd opgeruimd met complimenten van de buurt!…
5/5

Krista Jonckers

Hij heeft een prachtige tuin ontworpen. Van begin tot eind. 400m2 Helemaal aangepakt. Wij zijn nu heel erg blij met de tuin. Zeer kundig en precies. Topwerk geleverd. Alles kunner. Deze hovenier raden wij iedereen aan. Een echt vakman….
5/5

Kees Maurik

Vorige
Volgende