Tuinonderhoud

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Tuinonderhoud

Het ontwerp en de aanleg van een tuin kunnen nog zo sterk zijn, helemaal af is een tuin nooit. Natuurlijke elementen zoals bomen, heesters en ander groen blijven zich voortdurend ontwikkelen. Een strak geknipte of geschoren haag bijvoorbeeld versterkt de belijning van een tuin. Het is daarom van belang dat een tuin goed wordt onderhouden. Wij nemen u deze werkzaamheden graag uit handen. Voor iedere tuingenieter bieden wij onderhoud ‘op maat’. Zo is de zorg voor uw tuin altijd goed geregeld.

Bekijk onze projecten

Tuinonderhoud op afroep, op regiebasis

U doet het liefst alles zelf en u bent een tuinier in hart en nieren. Toch zijn er werkzaamheden die u niet zelf kunt of wilt uitvoeren. U belt ons wanneer u dat nodig vindt en houdt zo de regie in eigen hand.

Tuinonderhoud volgens planning, op regiebasis

Veel tuinwerkzaamheden doet u zelf met groot plezier. Het grote onderhoud in voor- en najaar wilt u wel laten verzorgen.

Service tijdens uw afwezigheid

U bent voor een bepaalde periode afwezig. Bijvoorbeeld door vakantie, het maken van een lange reis, onvoorziene situaties, etc. In deze periodes laat u uw tuin door ons verzorgen.

Elemententuinonderhoud, op regie- of contractbasis

Bepaalde elementen in uw tuin wilt u graag uitbesteden. Te denken valt aan hagen knippen, maaien, bollen planten, etc.

Full-service tuinonderhoud, op contractbasis

U hebt geen groene vingers, het ontbreekt u aan tijd of u hebt te maken met fysieke beperkingen? Dan kunt u het totale onderhoud aan ons uitbesteden.

Werkzaamheden:

  • Onderhoud van de beplanting
  • Snoeien
  • Onderhoud van vijvers
  • Onderhoud van gazon
  • Bemesting
  • Fruitbomen snoeien
  • Seizoensgebonden onderhoud

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Landa Roelofsen-Folmer

Altijd fijn als Corné geweest is, tuin weer super strak en netjes!

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin.

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team.

Neem contact met ons op