Kindvriendelijke tuin met trampoline in Veenendaal

Om een tuin kindvriendelijk te maken, wordt er ten eerste veel met gras gewerkt. Een mooie grasmat waar de kinderen op kunnen spelen kan namelijk niet ontbreken in zo’n tuin. In deze tuin in Veenendaal is ook een ingegraven trampoline aangelegd. Door deze plannen te combineren ontstond een kindvriendelijke tuin met trampoline.

GRATIS OFFERTE!

Karakter van de tuin

Allereerst wordt de tuin gekenmerkt door een gezellige sfeer. Met name de grote variatie aan planten, bloemen en gras zorgt voor een tuin waar je graag de warme dagen doorbrengt. De tuin is met weinig tijd te onderhouden door de keuze aan planten. Zo kun je maar 2x per jaar de hortensia snoeien. Ook heeft de tuin een loungehoek en een terras met tuinstoelen, zodat je altijd het laatste beetje zon kunt meepakken. Daarnaast heeft het een overdekte loungehoek die perfect geschikt is voor hete zomerdagen.

Hoewel de voortuin strak en modern oogt, is de achtertuin een echte gezinstuin met zit- en speelgelegenheid. Door deze combinatie is het beeld van de tuin erg stijlvol. Naast dat deze tuin dus kindvriendelijk is en beschikt over een trampoline, is het dus ook een moderne en stijlvolle tuin.

Het vooraanzicht van het huis is dus strak. Hoewel er in de achtertuin veel groen is aangelegd, houdt de tuin toch het strakke karakter. Dit vanwege het moderne design van de tegels, gecombineerd met de strakke lijnen. Ook het houtwerk boven het terras zorgt voor een strakke look.

Contact

Geïnspireerd geraakt door de kindvriendelijke tuin met trampoline, of een ander tuinplan in gedachten? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor een strakke achtertuin als voor een tuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.