Hovenier Ede | Hoveniersbedrijf Ede

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Ede

Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel verzorgt uw droomtuin in Ede. Als hovenier kunnen we u begeleiden in het proces van tuinontwerptuinonderhoud en tuinaanleg van uw tuin in Ede. U kunt er tevens voor kiezen dat Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel alleen uw tuinaanleg (met tuinontwerp) of tuinonderhoud verzorgd.

Tuinontwerp

Samen met de tuinarchitect bespreken we uw wensen met betrekking tot de (nieuwe) tuin. U heeft waarschijnlijk een tuinontwerp in gedachten, dit vertalen wij naar een schets (concept tuinontwerp). Daarna bespreken we alle details zoals zodat wij het definitieve tuinontwerp kunnen tekenen. Als hovenier nemen we in het tuinontwerp ook uw wensen qua tuinaanleg en tuinonderhoud mee.

Uw ideeën werken wij uit in een 3D programma zodat u uw nieuwe tuin echt kunt beleven. Daarmee krijgt u een beeld van hoe de tuinaanleg eruit gaat zien. Bent u tevreden? Dan werken wij een offerte uit die alle kosten dekt, op deze manier bent u zeker dat u geen kosten achteraf krijgt.

Eigen tuinontwerp
Heeft u zelf een tekening, foto of beeld van uw eigen tuinontwerp? Dan kunnen wij ook daar een offerte voor uitwerken. Uw eigen tuinontwerp verwerken wij in ons 3D programma zodat u kunt zien hoe uw droomtuin er na onze tuinaanleg uit gaat zien.

Met het kiezen van beplanting zullen we kijken naar uw wensen en zoeken de kleur en bloeitijden van de beplanting zorgvuldig uit. Ook kunt u ons inschakelen voor een lichtplan voor uw tuin.

Bekijk onze projecten

Tuinaanleg Ede

Als hovenier is onze kerntaak: tuinaanleg. Uw visie van de ideale tuin hebben wij in dit stadium vertaald in een tuinontwerp en daarna gaan wij aan de slag met uw tuinaanleg. Tijdens de tuinaanleg krijgt u beetje bij beetje een glimp van de realisatie van uw tuinontwerp. Uiteraard zullen we tijdens de tuinaanleg voor zo min mogelijk overlast zorgen. Ook geven wij u alvast professionele hoveniers tips geven voor het tuinonderhoud.

Tuinonderhoud Ede

Een hovenier doet niet alleen aan tuinaanleg maar wij kunnen u ook ondersteunen in het tuinonderhoud. Doet u dit liever zelf? Dan kunnen wij bijv. ook alleen het snoeien uit handen nemen.

Echt tuinonderhoud begint al in de fase van het tuinontwerp. Om het tuinonderhoud te verminderen kunnen we ook een beplantingsplan voor uw tuin maken. Op deze manier heeft u vooraf de kennis voor het beste tuinonderhoud en meer plezier van uw tuin.

Hoverniersbedrijf C. van den Heuvel, hovenier in hart en nieren

Van een hovenier verwacht u precisie. Als hovenier zijn wij specialisten met oog voor detail belijning en bouwkundige elementen. Daarom komen we eerst altijd bij u op locatie kijken hoe wij met ons tuinontwerp en tuinaanleg kunnen aansluiten op uw huis/bedrijfspand. Als hovenier denken wij graag mee over de soorten bloemen, de kleuren, tuinonderhoud en bloeitijden voor het optimale tuinontwerp.

Naast Ede is Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel ook uw hovenier in Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Achterberg, Elst,  Amerongen, Leersum, Doorn, Maarsbergen, Woudenberg, Renswoude, Ederveen, Scherpenzeel, Lunteren, Wekerom en Barneveld.

De tuinen van Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel kenmerken zich door kwaliteit. Om u de beste service, kwaliteit en creativiteit te bieden werken wij samen met een aantal andere ondernemingen.

Met het kiezen van beplanting zullen we kijken naar uw wensen en zoeken de kleur en bloeitijden van de beplanting zorgvuldig uit. Ook kunt u ons inschakelen voor een lichtplan voor uw tuin.

U zocht op: Hovenier Edehoveniersbedrijf EdeHovenier Ede, Hoveniersbedrijf Ede, Hovenier Ede

Landa Roelofsen-Folmer

Altijd fijn als Corné geweest is, tuin weer super strak en netjes!

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin.

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team.

Neem contact met ons op