Onderhoudsvriendelijke tuin

Een onderhoudsvriendelijke tuin kenmerkt zich door tegels en kunstgras. Tegels hoeft u enkel schoon te maken. Dit gaat gemakkelijk met bijvoorbeeld  een hogedrukreiniger. Bovendien is het door het kunstgras niet nodig om je gras te maaien. Dit is een groot voordeel voor mensen die weinig tijd tot hun beschikking hebben.

Kunstgras

Bij Hoveniersbedrijf van den Heuvel bieden wij kunstgras aan. Zoals eerder genoemd hoeft kunstgras niet gemaaid te worden. Dit zorgt voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Daarnaast ziet kunstgras er altijd hetzelfde uit. Echt gras wordt bijvoorbeeld geel als het droog weer is. Met kunstgras komt dit verschijnsel niet voor. Zo zijn er nog meer voordelen zoals:

  • Je hoeft kunstgras niet te sproeien
  • Kunstgras hoeft niet bemest te worden
  • Er groeit geen onkruid op kunstgras
  • Geen dode plekken na het plaatsen van bijvoorbeeld een zwembad
  • Veroorzaakt geen hooikoorts
  • Makkelijk aan te leggen en toe te passen
  • Goede bodem voor speeltoestellen

Wilt u ook een onderhoudsvriendelijke tuin? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud.

Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Of u nou op zoek bent naar een tuin met makkelijk onderhoud en kunstgras of een tuin met veel groen die kind vriendelijk is. Bij Hoveniersbedrijf van den Heuvel zorgen wij ervoor dat jouw tuin  het hele jaar lang er goed uit ziet.

Vraag vrijblijvend een offerte  van Hoveniersbedrijf van den Heuvel aan om de mogelijkheden te bespreken voor uw droomtuin.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden tuinen in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.