Een tuin met veel groen en een stoere veranda aangelegd door Hoveniersbedrijf van den Heuvel

Hoveniersbedrijf van den Heuvel heeft in 2019 deze groene tuin ontwerpen en aangelegd. De tuin is voorzien van een stoere overdekte veranda, waar zowel in de zomer als in de winter gezeten kan worden.

Naast de veranda is de groene tuin voorzien van verschillende andere zitplekken, zodat op ieder moment van de dag een zonnestraal meegepikt kan worden.

De combinatie tussen de groene plantsoorten, aanvullend met de grote stenen tegels en het grind verspreid over de tuin zorg voor een stoere uitstraling.

GRATIS OFFERTE!

Plantsoorten in de groene tuin

Voorafgaand zijn wij samen met de opdrachtgever in gesprek gegaan om te achterhalen van welke plant- en bloemsoorten de opdrachtgever houdt. Uit dit gesprek kwamen we al snel tot de volgende conclusie: “het moet een tuin met veel groen worden”. Vervolgens hebben we op basis van de wensen en behoeften van de opdrachtgever een samenstelling aan planten bepaald.

Tuin met veel groen onderhouden

Een tuin met veel groen heeft onderhoud nodig. Dit nemen graag voor u uit handen. Nadat wij uw groene tuin ontworpen en ontwikkeld hebben. Dan kunt u lekker van uw tuin genieten. Echter, zult u na verloop van tijd merken dat de tuin onderhoud nodig heeft. Natuurlijke elementen zoals bomen, heesters en ander groen blijven zich namelijk voortdurend ontwikkelen. Een strak geknipte of geschoren haag bijvoorbeeld de belijning van een tuin. Het is daarom van belang dat een tuin goed onderhouden wordt. Voor iedere tuingenieter bieden wij daarom “onderhoud op maat”. Zo nemen wij de zorg rondom uw tuin volledig uit handen, zodat u lekker kunt genieten van uw perfect onderhouden groene tuin.

Heeft u dagdromen van een gloednieuwe groene tuin? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud.

Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Zowel voor een kindvriendelijke tuin als een tuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.