Strakke tuin met verhoogde borders aangelegd door Hoveniersbedrijf van den Heuvel

Een strakke tuin is te herkennen aan lijnen en vormen die loodrecht op elkaar staan. Dit is op twee manieren aangebracht in deze tuin; ten eerste op de grond middels de lijnen van de tegels, ten tweede door de verhoogde borders. De verhoogde borders zijn de antracietgrijze plantenbakken die een strakke en moderne look aan de tuin geven. Deze bakken met voornamelijk grassen erin zorgen voor een interessant effect, en een stoere uitstraling. Zowel in de voortuin als in de achtertuin is dit ontwerp gebruikt, en dit resulteert in een strak ogende, maar groene tuin.

GRATIS OFFERTE!

Onderhoudsarme strakke tuin

Ondanks dat de tuin erg strak oogt, is hij vriendelijk in onderhoud. Dit omdat het terras en de bestrating een groot deel van de tuin beslaan, en dit onderdeel geen onderhoud vergt. Daarnaast bieden de planten binnen de verhoogde borders het praktische aspect dat je minder ver hoeft te bukken om te tuinieren. Dit wordt naast het strakke design als een groot voordeel gezien. Vooral met een ontwerp zoals hier in de voortuin gehanteerd is hoeft u zich niet druk te maken over een grote onderhoudslast. Doordat het grootste deel van de grond bedekt is door stenen en planten oogt het verzorgd zonder hier onkruid voor te hoeven wieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u plannen om binnenkort uw tuin aan te pakken? Neem dan gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij namelijk gespecialiseerd in zowel tuinontwerp, als tuinaanleg en tuinonderhoud. Dagelijks zijn wij bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Zowel voor een strakke achtertuin als een tuin met veel groen kunt u bij ons terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.