Strakke kindvriendelijke achtertuin in Veenendaal

In Veenendaal heeft Hoveniersbedrijf van den Heuvel een opdracht aangenomen van een gezin die vroeg om een kindvriendelijke achtertuin, die daarnaast ook strak oogt. Zoals op de foto’s is te zien is ruimte gemaakt voor een mooie grasmat, uitgerust met een trampoline. Om de tuin naast een kindvriendelijke uitstraling ook een strakke look te geven, is gekozen voor antracietgrijze tegels in combinatie met bont gekleurde klinkers.

GRATIS OFFERTE!

De kindvriendelijke achtertuin

Allereerst kan in een kindvriendelijke achtertuin gras niet ontbreken. Toch begrijpen wij dat het onderhouden van een gezin veel tijd kost, en het tuinonderhoud er hiermee vaak bij inschiet. Hierom hebben wij samen met de opdrachtgever gekozen voor kunstgras in plaats van echt gras. Daarnaast vergen de perkjes met lavendel en bloemen weinig onderhoud. Hierdoor blijft de tuin mooi en strak, ook in de winter. Bovendien is voor de boompjes ruimte voor een schuurtje, die dient als opslagruimte.

Door deze leibomen achterin de tuin te plaatsen krijg je naast een stukje meer privacy, ook meer schaduw in je tuin in de zomer. Daarnaast kijk je niet meer tegen de achterliggende huizen aan, maar heb je een groen aanzicht boven je schutting. Ook zorgen de houten zichtlijnen bij het paadje voor een strak aanzicht. Hiermee kan een tuin naast kindvriendelijk, ook strak zijn.

In de tuin is ook een serre geplaatst. Hier kan je zowel in de zomer als in de winter tot laat in de avond warm blijven zitten. Ook is er ruimte voor een groot terras, wat de mogelijkheid biedt tot een barbecue in de zomer. Daardoor is het een echte kindvriendelijke achtertuin geworden, waar het hele gezin van kan genieten.

Contact

Geïnspireerd geraakt door het tuinontwerp, of een ander tuinplan in gedachten? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor een strakke achtertuin als voor een tuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.