Overkapping tuin met schaduwdoek

In 2019 heeft Hoveniersbedrijf van den Heuvel uit Veenendaal deze strakke achtertuin met schaduwdoek aangelegd. De overkapping met schaduwdoek zorgt voor schaduw, maar houdt ook de regen even tegen. Wel zo handig bij het geven van een feestje in de tuin. Naast het schaduwdoek is de tuin voorzien van kleine bomen. Deze zijn tegen de houten schutting geplaatst. Bij het ontwerp en het aanleggen van de achtertuin met veranda is rekening gehouden met de opvallende kleur stenen van de woning. De houtsoorten van de veranda en de schutting sluiten goed bij de woning aan.

GRATIS OFFERTE!

Tuin met schaduwdoek onderhouden

Naast het ontwerpen en aanleggen van de tuinen, nemen wij het tuinonderhoud graag uit handen. Natuurlijke elementen zoals bomen, heersters en ander groen blijven zich voortdurend ontwikkelen. Zo moet een haag regelmatig bijgeknipt of geschoren worden. Een goed onderhouden tuin zorgt voor meer plezier en creëert een moment van rust. Het is daarom van belang dat een tuin goed onderhouden wordt. Voor iedere tuingenieter bieden wij daarom “onderhoud op maat”. Zo nemen wij de zorg rondom uw tuin volledig uit handen, zodat u lekker kunt genieten van uw perfect onderhouden tuin met schaduwdoek.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u plannen om binnenkort uw achtertuin goed onder handen te nemen? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Zowel voor een strakke achtertuin als een tuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.