Stadstuin met RVS spiegelvijver

Op de foto’s is een mooie stadstuin te zien die we in Ede hebben kunnen ontwikkelen. Deze stadstuin is gemakkelijk te onderhouden omdat er veel grind is en maar weinig planten aanwezig zijn. De planten zijn slim geplaatst, zodat het lijkt alsof er veel zijn, maar eigenlijk zijn er maar een paar.

Het grind is niet alleen mooi om te zien, het is ook handig. Het zorgt voor een pad waar je gemakkelijk op kunt lopen en voorkomt dat er veel onkruid groeit. Dat betekent dat je niet veel tijd hoeft te besteden aan het verzorgen van de tuin.

Deze tuin ziet er prachtig uit en lijkt vol met groen, maar in werkelijkheid is het heel eenvoudig te onderhouden door simpele tuinwerkzaamheden als buxus snoeien. Het is perfect voor mensen die in de stad wonen en willen genieten van een mooie buitenruimte zonder veel tijd te hoeven besteden aan tuinieren. Het is een goed voorbeeld van hoe je een mooie tuin kunt hebben die niet veel werk kost.

Spiegelvijver

Naast dat we een mooie stadstuin hebben kunnen ontwikkelen, hebben we ook nog een RVS spiegelvijver kunnen toevoegen aan deze tuin. Deze spiegelvijver is een betoverend kenmerk en zorgt ervoor dat de tuin in het water gespiegeld wordt. Hierdoor heeft de tuin een optisch effect gekregen, waardoor het lijkt dat het groter is dan werkelijkheid. Hierbij is het wel van belang dat het water kraakhelder is en blijft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u van plan om uw tuin zowel letterlijk als figuurlijk op de schop te nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij niet alleen gespecialiseerd in tuinontwerp, maar ook in tuinaanleg en tuinonderhoud.

Ook als u zoekt naar een ander soort tuin kunt u bij ons terecht. Voor een indruk hiervan verwijs ik u naar onze projecten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier Amersfoort en Hovenier Ede.