Onderhoudsvriendelijke achtertuin met verhoogde vijver in Veenendaal

Op de foto’s is een onderhoudsvriendelijke achtertuin te zien. Naast dat deze tuin onderhoudsvriendelijk is, is hij ook rolstoeltoegankelijk. De gelijkvloerse tegels maken het dus ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Dankzij de verhoogde borders hoef je niet te bukken om te tuinieren. Dit maakt de tuin ideaal voor senioren. Ook maakt dit de tuin dus onderhoudsvriendelijker. Onderhoudsvriendelijk, ondanks dat je een stukje Verona naar Veenendaal haalt in de vorm van lavendel en olijfbomen. Deze tuin is namelijk tevens het bewijs dat mediterraan en onderhoudsarm samen kunnen gaan.

GRATIS OFFERTE!

Onderhoudsvriendelijke achtertuin met verhoogde vijver in Veenendaal

Ook zit er een mooie vijver in de tuin, met geliefde Koi karpers erin. Daarnaast zit er een Fish Dome in de vijver, wat het mogelijk maakt om een stuk water boven het wateroppervlak te trekken. Zo kun je je vijver net een stukje unieker maken. Daarnaast is het een erg fleurige tuin met veel bloemen. Ondanks de veelheid aan planten is de tuin toch onderhoudsarm. Dit vooral doordat de planten in verhoogde borders staan, waardoor onkruid geen kans krijgt. Ook dit is een groot voordeel van verhoogde borders. Tot slot bestaat de tuin vooral uit bestrating, wat ook bijdraagt aan de onderhoudsvriendelijkheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u van plan om uw tuin zowel letterlijk als figuurlijk op de schop te nemen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als hoveniersbedrijf zijn wij niet alleen gespecialiseerd in tuinontwerp, maar ook in tuinaanleg en tuinonderhoud.

Ook als u zoekt naar een ander soort tuin kunt u bij ons terecht. Voor een indruk hiervan verwijs ik u naar onze projecten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier Amersfoort en Hovenier Ede.