Verhoogde vlonder

Hoveniersbedrijf van den Heuvel heeft deze prachtige achtertuin met verhoogde vlonders aangelegd in Veenendaal. Ons team van ervaren hoveniers heeft met zorg en vakmanschap deze tuin ontworpen en aangelegd, waar onze klanten nog vele jaren van kunnen genieten. De verhoogde vlonders zijn zorgvuldig geplaatst om het hoogteverschil in de tuin op te vangen, waardoor er verschillende niveaus en zones in de tuin zijn gecreëerd. Dit geeft een prachtig visueel effect, maar biedt ook praktische voordelen, zoals een betere waterafvoer en minder onkruidgroei. Daarnaast is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die garant staan voor duurzaamheid en een lange levensduur van de tuin.

GRATIS OFFERTE!

Tuin met verhoogde vlonders onderhouden

Wij verzorgen niet alleen het ontwerp en de aanleg van tuinen, maar nemen ook graag het onderhoud voor onze rekening. Bomen, struiken en ander groen blijven zich continu ontwikkelen en vereisen regelmatig onderhoud, zoals het snoeien van hagen. Een goed onderhouden tuin zorgt voor meer plezier en biedt een rustgevende plek. Om deze reden is het belangrijk om uw tuin goed te onderhouden. Wij bieden “op maat gemaakt” onderhoud voor elke tuinliefhebber, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw verhoogde veranda.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als u plannen heeft om binnenkort uw achtertuin aan te pakken, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Dagelijks zijn wij bezig met het creëren en onderhouden van diverse soorten tuinen, van strakke achtertuinen tot tuinen met veel groen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan klaar om met u de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken. Of het nu gaat om het aanleggen van een geheel nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin, wij zorgen voor een prachtig eindresultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.