Landelijke tuin aangelegd in Rhenen

In oktober 2019 heeft Hoveniersbedrijf van den Heuvel uit Veenendaal deze landelijke tuin aangelegd. De grote landelijke tuin heeft veel verschillende aspecten. Zo beschikt de tuin over veel verschillende zitplekken, een kindvriendelijk gedeelte en een grote veranda. Hierdoor heeft iedereen de ruimte om zijn of haar gang te gaan. Verder is er een groot gazon in de tuin geplaatst met verschillende fruitbomen. Voor het huis is een verlaagd deel gebouwd, ideaal geschikt voor familie barbecues.

GRATIS OFFERTE!

Landelijke tuin met veel groen

De tuin is voorzien van veel groen. Dit zorgt ervoor dat de tuin zowel in de zomer als winter zijn natuurlijke krachten behoudt. Bij het kiezen van de stenen tegels is bewust rekening gehouden met de kleuren van het huis en de kleuren van planten. Hierdoor sluit het totale plaatje goed bij elkaar aan. Daarnaast zijn de boom- en plantsoorten volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Samen hebben we gekeken naar de locatie en wat hierbij het meest tot zijn recht zou komen. Op basis van deze afspraken zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp van de tuin.

Tuinonderhoud bij een landelijk tuin met veel groen

De grote landelijke tuin beschikt over veel groen. Deze hebben net zoals veel andere tuinen na verloop van tijd onderhoud nodig. Bomen, planten en andere natuurlijke elementen hebben na verloop van tijd aandacht nodig. Het is daarom van belang om uw tuin goed te onderhouden. Voor iedere tuingenieter bieden wij daarom een “tuinonderhoud op maat” programma. Hierdoor kunt u onbezorgd het gehele jaar van een goed onderhouden tuin genieten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een gloednieuwe tuin
Bent u van plan om een nieuwe landelijke tuin aan te leggen? Vraag dan gerust een offerte op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Zowel voor een moderne voortuin als een landelijke achtertuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.