Keramische tuin tegels met pergola schaduwdoek

Bij deze tuin gingen we bezig met keramische tuin tegels. Een tuin met keramische tegels worden vaak gekozen voor het uiterlijk en de duurzaamheid. Door de verschillende mogelijkheden in tegels kunt u de tuin precies inrichten zoals u wilt. Doordat de keramische tuin tegels bestand zijn tegen krassen, slijtage en vocht is het makkelijk te onderhouden.

Tuintegels keramisch

De eigenaar van deze tuin koos voor een pergola met een schaduwdoek. Doordat dit een groot gedeelte van de tuin inneemt, kan de eigenaar genieten van weinig onderhoud en dit was ook zijn wens. Het schuifdoek zorgt voor zonlicht op de zonnige dagen en overkapping op de minder zonnige dagen. Aan de zijkant van de tuin zijn we bezig geweest met een locatie voor de afvalbakken, door de afwerking zijn de afvalbakken niet in het directe zicht en staan zij netjes in de tuin. Er zijn veel mogelijkheden met een tuin en wij kunnen u helpen met een tuinontwerp waar u blij mee kan zijn. Of de vraag nou is naar een achtertuin met een fonteintje, een achtertuin met keramische tuin tegels of nou met veel bloemen. Wij kijken graag mee om uw ideale achtertuin te maken.

Voordelen van keramische tuin tegels

Keramische tuin tegels zijn duurzaam om verschillende redenen. De tegels veranderen niet snel van kleur. De tegels zijn krasvrij en zelfs vochtwerend. Hierdoor gaan de tegels jarenlang mee. Niet alleen kunt u jaren vooruit met keramische tuin tegels, maar het plezier komt ook voort uit de ruime keuze van tegels. Iedereen heeft de vrijheid om zijn eigen style in zijn tuin kwijt te kunnen, dit is omdat er een breed assortiment is van verschillende tuintegels.

GRATIS OFFERTE

Contact

Interesse in tuinontwerp of een tuinplan? Neem gerust contact op met ons. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor een strakke achtertuin als voor een tuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.

Wij zijn actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.