Organische tuin met veranda aangelegd door Hoveniersbedrijf van den Heuvel

In 2019 hebben wij deze bloemrijke met organische vormen aangelegd. De kleurrijke organische tuin met veranda is voorzien van veel bloemensoorten. Dit zorgt voor veel kleur in de zomer. Daarnaast is de tuin ook in de winter zeer kleurrijk. In de tuin zijn verschillende plantsoorten te vinden die zowel in de winter als in de zomer hun kleur behouden. Verder is er in de tuin een vuurkorf geplaatst, hierdoor kunnen zomeravonden goed in de tuin gespendeerd worden.

GRATIS OFFERTE!

Organische tuin met veranda en veel bloemen

De organische tuin met veranda is voorzien van veel kleurrijke bloemen. Hierdoor geeft de tuin, alleen al als u er naar kijkt, een zomers gevoel. De organische vormen zorgen voor een unieke look. Verder is er in de tuin nog voldoende gazon over om te spelen, te wandelen of de zitten op een plek waar de zon schijnt. Door de veranda kan het gehele jaar van de tuin genoten worden. Ook wanneer het regent, zit u heerlijk droog in de tuin met veranda.

Veranda in tuin onderhouden

Naast het ontwerpen en aanleggen van de tuinen, nemen wij het tuinonderhoud graag uit handen. Natuurlijke elementen zoals bomen, heersters en ander groen blijven zich voortdurend ontwikkelen. Zo moet een haag regelmatig bijgeknipt of geschoren worden. Een goed onderhouden tuin zorgt voor meer plezier en creëert een moment van rust. Het is daarom van belang dat een tuin goed onderhouden wordt. Voor iedere tuingenieter bieden wij daarom “onderhoud op maat”. Zo nemen wij de zorg rondom uw tuin volledig uit handen, zodat u lekker kunt genieten van uw perfect onderhouden tuin met veranda.

Heeft u plannen om binnenkort uw achtertuin goed onder handen te nemen? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Zowel voor een strakke achtertuin als een tuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.