Bloemrijke speelse tuin

Zoals ook op de foto’s is te zien, is deze tuin bijzonder speels van aard. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van veel verschillende plantensoorten en materialen kan een levendige sfeer gecreëerd worden in de speelse tuin. Zo is er voor de grond bijvoorbeeld gebruikgemaakt van wel drie soorten grind en tegelwerk. Daarnaast zijn de planten erg verschillend van kleur en soort; zo staan er grassen, maar ook bloemen en groene planten.

Ook de fontein die midden in de tuin in combinatie met de schanskorf erachter zorgt voor veel verschillende indrukken en hiermee een speels effect. Daarnaast is het een bloemrijke tuin. Deze kleuren zorgen ook voor een levendige toevoeging aan het speelse karakter. Hierdoor is het een gezellige tuin, waar je fijn op het terras kunt zitten.

Om de speelse tuin niet te rommelig te laten ogen is gekozen voor veel strakke vormen in de tuin, zowel in de plantenbakken als in de houten zichtlijnen in het midden van de tuin. Ook sluit de kleur van het grind aan op de kleur van het huis, zodat het niet uit de toon valt.

GRATIS OFFERTE!

Bloemrijke, speelse tuin met schanskorf en molensteen

Het onderhoud van de speelse tuin

Vaak is de speelse tuin rijk aan verschillende planten en bloemen. Daardoor vergt de speelse tuin doorgaans wat meer onderhoudsmoeite. Toch is deze moeite het dubbel en dwars waard, omdat het resulteert in een prachtige tuin. Mocht u deze tijd niet hebben, en toch een mooi onderhouden tuin willen, kunt u ook bij ons terecht voor tuinonderhoud. Zo nemen wij al uw werk uit handen, en hoeft u alleen nog te genieten van de tuin.

Contact

Geïnspireerd geraakt door het tuinontwerp, of een ander tuinplan in gedachten? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor een strakke achtertuin als voor een tuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.