Bloemrijke tuin

Deze bloemrijke tuin is een gezellige tuin waarin u heerlijk kunt ontspannen na de uitdagingen van een drukke werkweek. Doordat de tuin geen gras bevat weet u zeker dat u in het weekend niet aan het grasmaaien bent maar lekker aan het ontspannen in deze bloemrijke tuin. Door de gezellige terras ruimtes is dit ook een uitstekende tuin om uw gasten uit te nodigen.

Makkelijk onderhoud

Deze bloemrijke tuin heeft een prachtige voor- en achtertuin ontworpen en ontwikkeld door Hoveniersbedrijf van den Heuvel. De combinatie van planten, bloemen, hout, stenen en tegels zorgt ervoor dat deze tuin eruit ziet als een vakantiehuis. Door het gebrek aan gras en het gebruik van tegels is dit een makkelijke tuin om te onderhouden. Dat is erg fijn voor diegene die minder tijd tot hun beschikking hebben. Doordat er veel bloemen worden gebruikt in deze tuin blijft het een levendige en natuurlijke tuin. Ondanks dat er geen gras wordt gebruikt in deze tuin.

Wilt u ook uw droomtuin? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud.

Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Of u nou op zoek bent naar een bloemrijke tuin of een tuin met veel gras die kind vriendelijk is. Bij Hoveniersbedrijf van den Heuvel zorgen wij ervoor dat uw tuin de tuin van uw dromen wordt.

Vraag vrijblijvend een offerte  van Hoveniersbedrijf van den Heuvel aan om de mogelijkheden te bespreken voor uw droomtuin.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden tuinen in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.