Stadstuin met vijver in de tuin in Ede

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Vijver in de tuin

Op bovenste afbeeldingen is een mooie vijver in de tuin te zien. Wat opvalt is dat de tuin niet enorm groot is, maar er wel een mooie vijver in past. Daarnaast valt de verscheidenheid aan verschillende materialen erg op. In de tuin ligt niet alleen grind, maar ook hout, groen, staal, klinkers en tegels. Deze combinatie van industriële materialen is zeer kenmerkend voor stadstuinen. Bovendien is dit een zeer onderhoudsarme tuin. Omdat het grootste oppervlak van de tuin bedekt is met water en bestrating, heeft onkruid geen overlevingskans. Dit is een van de grootste voordelen van stadstuinen.

Onderhoud van de stadstuin

Stadstuinen vergen relatief weinig onderhoud. Toch nemen wij het u graag uit handen. Terwijl wij uw tuin ontwerpen en aanleggen, kunt u genieten van uw tuin. U zult echter merken dat de tuin na verloop van tijd toch onderhoud nodig heeft. Natuurlijke elementen zoals bomen, struiken en ander groen zijn voortdurend in beweging. Bijvoorbeeld een zwaar gesnoeide of geschoren haag die als lijn voor de tuin fungeert. Daarom is het van groot belang dat de tuin goed onderhouden wordt. Wij bieden in dat geval voor iedere tuinliefhebber ‘Onderhoud op Maat’ aan. Zo verzorgen wij uw tuin grondig, zodat u kunt genieten van een perfect onderhouden groene tuin.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geïnspireerd door een tuinontwerp, of heeft u andere tuinplannen? Neem dan gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Met een stijlvolle achtertuin of onderhoudsarme tuinen bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een offerte aan zonder uw nieuwe tuinmogelijkheden te bespreken

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?