Over ons

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel is gestart als eenmanszaak in maart 2002 en uitgegroeid tot een veelzijdig hoveniersbedrijf. “Al op jonge leeftijd wist ik dat ik tuinen wilde aanleggen en onderhouden. Ik volgde een hoveniersopleiding en al op mijn veertiende begon ik bij een hoveniersbedrijf te werken, waar ik mijn kennis heb uitgebreid”, aldus Corné van den Heuvel. “Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen, voor particulieren en bedrijven.

De tuinen van Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel kenmerken zich door kwaliteit. We zijn actief in Veenendaal en omstreken. Ook in de regio Ede, Bennekom, Wageningen en Rhenen beoefenen wij ons vak. Wij voeren veel werkzaamheden uit in eigen beheer en daarnaast werken wij samen met een aantal ondernemers, zodat wij kwaliteit, service en creativiteit kunnen garanderen.”

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Morgen starten we met de aanleg van een nieuwe tuin😁 we gaan keerwanden plaatsen, een trap maken, tegels leggen van #schellevis oud hollands 1x1 meter en een grote veranda. #tuinaanleg #tuininspiratie #tuinkamer #tuinaanleggen #hovenier #ede #tuinontwerp #tuinleven #tuinman #hoogteverschil #buitentrappen #keerwanden ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Dat wordt ongetwijfeld weer een gave tuin 🤩. Succes met de aanleg!

Mooi!👌🏻

Succes! Wordt vast weer prachtig 😊

Ben benieuwd

Ziet er goed uit Tim en Annette 👍🏼

View more comments

Landa Roelofsen-Folmer

Altijd fijn als Corné geweest is, tuin weer super strak en netjes!

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin.

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team.

Neem contact met ons op