Hovenier Rhenen | Hoveniersbedrijf Rhenen

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Hovenier Rhenen

Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel helpt u met het realiseren van uw droomtuin in Rhenen. Wilt u een bloementuin, een stadstuin of bedrijfstuin? Wij staan voor u klaar! We komen het liefst bij uw op locatie om de vorm van de tuin en de bouwkundige elementen in ons op te nemen. We bespreken samen met een tuinarchitect uw wensen met betrekking tot de nieuwe tuin. Heeft u nog geen idee wat u wilt? Dan zijn wij er om u te adviseren en voorbeelden te geven. Na de schets bespreken wij nog alle details met u. Daarna werken we uw idee uit in en 3D programma zodat u uw tuin al kunt beleven voordat hij af is. Wij als hovenier denken graag mee over de soorten bloemen, de kleuren en bloeitijden om het optimale resultaat te bereiken. Na het gesprek werken wij een duidelijke offerte uit, zonder extra kosten achteraf.

Hovenier in hart en nieren

Om u de beste service, kwaliteit en creativiteit te bieden werken wij samen met een aantal andere ondernemingen. Natuurlijk doet een hovenier meer dan alleen een tuin ontwerpen en aanleggen. Wij nemen uw hele, of gedeeltelijke tuinonderhoud uit handen. Erg handig voor als u geen groene vingers heeft, of u gewoon te druk bent. Bent u voor een bepaalde periode afwezig. Bijvoorbeeld door vakantie, het maken van een lange reis, onvoorziene situaties, etc. In deze periodes kunt u uw tuin door ons laten verzorgen.

Als u hier interesse in heeft, kunnen wij ook een beplantings- of belichtingsplan voor u en uw tuin maken.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u te bieden hebben? Of wilt u wat voorbeelden van tuinen bekijken? Kijk eens in ons portfolio

U zocht op: Hovenier Rhenenhoveniersbedrijf RhenenHovenier Rhenen, Hoveniersbedrijf Rhenen, Hovenier Rhenen

Bekijk onze projecten

Landa Roelofsen-Folmer

Altijd fijn als Corné geweest is, tuin weer super strak en netjes!

Leo Hage

Een professioneel hoveniersbedrijf die naast dat ze kwaliteit leveren ook meedenken. Bedankt Cornė voor het realiseren van onze droomtuin.

Sebastiaan Blom

Prima hoveniersbedrijf die niet alleen zijn afspraken nakomt, maar ook meedenkt en zelf initiatief neemt. Zeer tevreden met Corné en zijn team.

Neem contact met ons op