Hovenier Barneveld | Hoveniersbedrijf Barneveld

Hovenier Barneveld

Hovenier Barneveld

Tuin

Is het tijd voor een nieuwe tuin? Hovenier C. van den Heuvel uit Barneveld helpt u graag. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. U heeft vast zelf al een idee over hoe uw tuin er uit moet komen te zien. Tijdens een gesprek brengen we al uw wensen in kaart, de tuinarchitect helpt u met het vormgeven van uw wensen.

Wij werken met een 3D-programma, zo kun u uw tuin al beleven voor dat hij af is. Op deze manier heeft u een beter beeld van uw toekomstige tuin.
Houdt u van tuinieren, maar ziet u het niet zitten om de heg bij te houden? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen.
Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op

Tuinaanleg

Zoekt u naar tuinaanleg? Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel uit Barneveld legt tuinen aan. Misschien heeft u al een beeld van uw nieuwe tuin. Wij als specialisten kijken met u mee en geven u advies over de nieuwe tuin. Onze tuinontwerper zoekt naar de geschikte beplanting en verliest daarbij de wensen van de opdrachtgever niet uit het oog. We kijken altijd naar het hele plaatje, hierin betrekken we uw huis, uw wensen, beplanting en bestrating.
Wij komen voor een gesprek het liefst bij u thuis, omdat we dan een beetje van uw levensstijl kunnen proeven en deze in uw nieuwe tuin kunnen verwerken.

Tuinontwerp

Wilt u een nieuw ontwerp voor uw tuin? Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel is gespecialiseerd in tuinontwerp. Natuurlijk komt hier veel meer bij kijken, daarom helpen wij met de hele projectbegeleiding. Dit wil zeggen een schilder of een aannemersbedrijf regelen.

Samen met onze tuinarchitect komen we bij u langs om sfeer te proeven en samen met u de wensen te bespreken. Na dit gesprek zullen wij een 3D tekening voor u maken zodat u een betere voorstelling van uw toekomstige tuin krijgt. Is er nog iets wat niet naar uw wens is, laat het ons weten.

Hovenier BarneveldHovenier BarneveldHovenier Barneveld

U zocht op: Hovenier Barneveld, hoveniersbedrijf barneveld, Hovenier Barneveld, Hoveniersbedrijf Barneveld, Hovenier Barneveld