Keramische tegel voor buiten

In deze tuin zijn we aan de slag gegaan met keramische tegels voor buiten. Deze zijn bestand tegen krassen, slijtage en vocht. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Keramische tegels zijn een populaire keuze voor zowel binnen- als buitenruimtes. De duurzaamheid en uitstraling zorgen voor een goede keuze.

Voor een drukke bewonder kost het toch veel tijd om een natuurlijk gazon te onderhouden. Daarom koos deze bewoner voor een synthetisch gras gazon. Een kunstgras gazon heeft voordelen zoals het bestand zijn tegen het weer, ongedierte en het zware voetverkeer. Wij kunnen u geheel ondersteunen met een tuinontwerp, het aanleggen van een groene kunstgrasmat en het aanleggen van een keramische buitentegel.

De bewoner van deze tuin wou graag een stukje decor als uitstraling en wij hielpen daarmee. De tuin heeft een prachtige veranda en miniatuur molen die de ruimte opvullen. Dit in combinatie met de tegels zorgt na een lange dag op werk voor een fijne sfeer in uw eigen achtertuin.

Keramische tegels buiten

Interesse in tuinontwerp of een tuinplan? Neem gerust contact op met ons. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor een strakke achtertuin als voor een tuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.