Strakke voortuin met grind en bloembakken

Op de foto’s is een tuin te zien waar wij de opdracht kregen om een tuin te vormen met grind en bloembakken. Hier hebben wij invulling aan gegeven door vooral een combinatie te maken van antracietgrijs en het groen van planten en bomen. Zo hebben we bijvoorbeeld een combinatie geslagen tussen groen en strak, die er erg stijlvol uit kwam te zien.

Inkijk naar binnen

Om de strakke voortuin met grind heen staan hagen geplant, zodat naarmate de jaren vorderen steeds minder inkijk vanaf te straat overblijft. Toch blijft de lichtinval goed, omdat er weinig hoge planten in de voortuin staan. Daarnaast is er gebruik gemaakt van bonte stenen voor de paden, om de tuin een landelijke touch te geven. Deze stenen zijn vervolgens weer gecombineerd met antracietgrijze tegels om aan te sluiten op het grind en de bloembakken.Naast dat het dus strak en stijlvol is, is het grootste voordeel van dit soort voortuinen dat ze erg onderhoudsarm zijn. Door het grind en de bloembakken krijgt onkruid geen kans, en wanneer je kiest voor onderhoudsarme planten is het snoeien je enige zorg. Zo kun je dus  van je voortuin genieten zonder er elke zaterdagmiddag voor op te offeren. Dit is dan ook voor veel mensen een beweegreden om te kiezen voor een strakke voortuin met grind en bloembakken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geïnspireerd geraakt door het tuinontwerp, of een ander tuinplan in gedachten? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor een strakke achtertuin als voor een tuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.