Strakke achtertuin ontwikkeld door Hoveniersbedrijf van den Heuvel

In 2018 hebben wij bovenstaande strakke achtertuin ontworpen en aangelegd. De tuin is voorzien van veel groen, houten details en verhoogde borders. Deze combinatie zorgt voor eens strakke uitstraling. De achtertuin is te bereiken via de schuur en de woonkamer. Verder kan de schuur gebruikt worden voor het opbergen van verschillende tuinmeubels, gereedschap en overige spullen. Daarnaast beschikt de achtertuin over verschillende zitplekken, namelijk een zitplek voor en een zitplek achter in de tuin. Zo kan de opdrachtgever zowel in de zomer als in de winter van de tuin genieten.

Strakke achtertuin met veel groen

De strakke achtertuin beschikt over veel plant- en struiksoorten. Samen met de opdrachtgever zijn we in gesprek gegaan om de plant- en struiksoorten te bespreken. In de tuin zijn vooral groene plantsoorten gebruikt die zowel in de zomer als winter hun werk doen. Zo is de tuin in alle seizoenen mooi groen gekleurd.

Het onderhouden van uw tuin

Een tuin met veel groen heeft onderhoud nodig. Naast het ontwerpen en aanleggen van de tuinen, nemen wij het tuinonderhoud graag uit handen. Natuurlijk elementen zoals bomen, heersters en ander groen blijven zich voortdurend ontwikkelen. Een haag, boom of plant moet regelmatig bijgeknipt of geschoren worden. Het is daarom van belang dat een tuin goed onderhouden wordt. Voor iedere tuingenieter bieden wij daarom “onderhoud op maat”. Zo nemen wij de zorg rondom uw tuin volledig uit handen, zodat u lekker kunt genieten van uw perfect onderhouden strakke achtertuin.

Heeft u plannen om binnenkort uw achtertuin goed onder handen te nemen? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Zowel voor een strakke achtertuin als een tuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.