Oud hollandse tuin

De oud hollandse tuin kenmerkt zich door de prachtige grijze tegels en een stoere veranda. De tuin bevat een overkapping met een bank waar je lekker kan uitrusten. Door de heater die in de overkapping is ingebouwd kun je hier in zowel de zomer als de winter terecht. De tuin bevat geen gras. Hierdoor is het onderhoud makkelijker. Ondanks dat deze oud hollandse tuin geen gras bevat is er nog wel veel groen aanwezig door de diverse planten en bloemen. Ook beschikt de tuin over een eettafel, een bankje en twee luxe ligstoelen.

Makkelijk onderhoud

Doordat de oud hollandse tuin voornamelijk bestaat uit tegels en weinig gras bevat is het onderhoud makkelijker. U zult bijvoorbeeld geen tijd meer kwijt zijn aan het grasmaaien van uw tuin wat erg fijn is als u over weinig tijd beschikt. Bovendien geven de tuintegels een “stoere” look aan uw tuin.

Wilt u ook een oud hollandse tuin met stoere veranda? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud.

Oud Hollandse tuin ontwerpen

Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Of u nou op zoek bent naar een tuin met makkelijk onderhoud en oud hollandse tuintegels of een tuin met veel groen die kind vriendelijk is. Bij Hoveniersbedrijf van den Heuvel zorgen wij ervoor dat uw tuin een droomtuin wordt.

Vraag vrijblijvend een offerte  van Hoveniersbedrijf van den Heuvel aan om de mogelijkheden te bespreken voor uw droomtuin.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden tuinen in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.