Tuin aan het water

Een tuin aan het water is niet zomaar een tuin. Dit vereist een speciale aanpak omdat een tuin aan het water vaak te maken heeft met specifieke flora en fauna. Of het nu een tuin aan een vijver, meer, rivier of kustgebied is, wij hebben de expertise en vaardigheden om uw tuin te onderhouden en te verzorgen, rekening houdend met de unieke omgevingsfactoren.

Moderne tuin aan het water.

De eigenaren van deze tuin aan het water kozen voor een strakke, moderne uitstraling wat naadloos uitsluit bij de woning. De gekozen tegels passen qua kleursamenstelling mooi bij het dak van de woning en de kleur van de kozijnen. De borders zijn beplant met lavendel wat niet alleen heerlijk ruikt, ook houdt dit de insecten op afstand. Dit is natuurlijk met een tuin aan het water een belangrijk detail om mee te nemen.

Aanleg en onderhoud tuin aan het water

Het onderhoud van tuinen aan het water vereist speciale aandacht voor de waterkant en de oevervegetatie. Onze diensten omvatten het maaien en verzorgen van het gazon, het snoeien van waterplanten, het verwijderen van algen en wateronkruid, en het beheren van erosie langs de oevers. We kunnen ook advies geven over geschikte beplanting die goed gaat in de buurt van water en de waarde van uw tuin versterkt. We bieden expertise in het ontwerpen en aanleggen van vlonders, steigers en waterpartijen die harmonieus samengaan met uw tuin en zorgen voor een naadloze overgang tussen land en water. We kunnen ook zorgen voor de installatie van waterafvoersystemen om overtollig water efficiënt af te voeren en overstromingen te voorkomen.