Kleine tuin kindvriendelijk met speelhuisje tuin met glijbaan

Ook een kleine tuin is volledig kindvriendelijk in te richten! Het speelhuisje met glijbaan, schommel en trampoline maakt een magische plaats waar de kinderen uren in kunnen spelen. We hebben na een gesprek met de opdrachtgever alle eisen van de tuin in kaart gebracht. De tuin bestaat uit een combinatie van gras en tegels. Dit zorgt voor een tuin die makkelijk te onderhouden is. Wilt u uw tuinonderhuid uitbesteden? Dat kan! Bij Hoveniersbedrijf van den Heuvel bieden wij ook tuinonderhoud aan zodat jouw tuin er altijd verzorgd uit ziet.

Wat maakt een kleine tuin kindvriendelijk?

Bij het inrichten van een kleine kindvriendelijke tuin kijken we naar verschillende zaken. Er moet voldoende ruimte zijn om te spelen. Hierbij kan er gekozen worden voor een normale grasmat of kunstgras. De meeste kinderen zijn gek op balspelletjes. Hiervoor kan een verhoogde rand van de borders, de borders beschermen van het voetbal-, buskruit- of trefbalgeweld. In deze tuin was een ruimte voor een trampoline, deze is ingegraven om het profiel van de trampoline te minimaliseren. Mogen we uw kleine tuin kindvriendelijk maken? We bespreken graag alle opties met u.

Makkelijk onderhoud

In een kleine kindvriendelijke tuin is het aanleggen van gras een pre. Tegelijkertijd kost het onderhouden van gras meer tijd dan bijvoorbeeld een tuin met enkel tegels. Daarom hebben wij ervoor gekozen om gras aan te leggen op de plek waar het speelhuisje, de glijbaan, de trampoline en de schommel staan en op de andere plekken tegels aangelegd. Dit zorgt voor een speelhuisje tuin met glijbaan die erg makkelijk te onderhouden is.

Wilt u ook uw droomtuin waarmaken? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud.

Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Of u nou op zoek bent naar een tuin die geschikt is voor kinderen zoals de speelhuisje tuin met glijbaan of juist met veel groen. Bij Hoveniersbedrijf van den Heuvel zorgen wij ervoor dat jouw tuin een droomtuin wordt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken voor een speelhuisje tuin met glijbaan en schommel.