Kindvriendelijke achtertuin Veenendaal

Op de foto’s is een kindvriendelijke achtertuin in Veenendaal te zien. Allereerst kan in een kindvriendelijke achtertuin gras niet ontbreken. Toch begrijpen wij dat het onderhouden van een gezin veel tijd kost, en het tuinonderhoud er hiermee vaak bij inschiet. Hierom hebben wij samen met de opdrachtgever gekozen voor kunstgras in plaats van echt gras. Daarnaast vergen de perkjes met lavendel en bloemen weinig onderhoud. Hierdoor blijft de tuin mooi en strak, ook in de winter.

Ten slotte is het ook belangrijk dat er genoeg zitplekken zijn in de tuin. Hier kun je namelijk gezellig met het gezin zitten, om zo veel mogelijk tijd met elkaar door te brengen. Ook maakt dit de tuin erg geschikt om feestjes te vieren en barbecues te houden.Ook is het opvallend dat deze tuin naast kindvriendelijk, ook strak is. Dit komt door de strakke lijnen en patronen, die zowel terugkomen in de pergola als in de bestrating. Deze tuin bewijst dus dat deze twee aspecten zeker samen kunnen. Daarnaast is het een knusse en gezellige tuin, dit door de hoeveelheid groen die in de tuin staat. Hoewel er dus veel groen in de tuin is, zal de tuin niet veel onderhoud vergen. Dit omdat er voor relatief onderhoudsarme planten is gekozen, en voor een gazon van kunstgras.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u van plan om uw tuin zowel letterlijk als figuurlijk op de schop te nemen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als hoveniersbedrijf zijn wij niet alleen gespecialiseerd in tuinontwerp, maar ook in tuinaanleg en tuinonderhoud.

Ook als u zoekt naar een ander soort tuin kunt u bij ons terecht. Voor een indruk hiervan verwijs ik u naar onze projecten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier Amersfoort en Hovenier Ede.