Moderne kindvriendelijke tuinen aangelegd door Hoveniersbedrijf van den Heuvel

Hoveniersbedrijf van den Heuvel heeft in 2019 deze voor- en achtertuin ontworpen en aangelegd. Zoals u hierboven kunt zien is de tuin rijk aan terrasjes. Er is niet alleen ruimte voor zitplekken, want de achtertuin laat ook ruimte voor gras, en een trampoline voor de kinderen. Om ook aan te sluiten op het moderne ontwerp van het huis, is gekozen voor strakke vormen. Bovendien zijn de antracietgrijze tegels en accenten een goede match met het moderne huis. Toch is de tuin naast modern, ook een gezellige gezinstuin die genoeg ruimte biedt voor feestjes en warme zomeravonden. Daarnaast geeft de voortuin vooral een strakke indruk, en is hij toch vriendelijk in onderhoud. Net als de voortuin hebben de terrasjes in de achtertuin een strakke aanblik. Dit betekent echter niet dat de gezelligheid hierdoor verhinderd wordt. Doordat de tuin uit beperkte segmenten bestaat blijft het een knusse tuin.

Plantenkeuze in de kindvriendelijke tuin

Allereerst kan in een kindvriendelijke tuin gras niet ontbreken. Hierom is ervoor gekozen om centraal in de tuin een grasmat aan te leggen. Daarnaast is nagedacht over de indeling van deze ruime tuin. Zo is bijvoorbeeld beoogd het zicht te breken middels het plaatsen van conifeertjes. Hiermee kan de tuin visueel opgedeeld worden in verschillende delen, waardoor je niet verloren raakt in de grote oppervlakte van de tuin. Hierdoor blijft de tuin toch gezellig. Ook is aan de zijkant van de tuin een strook leibomen aangelegd om de inkijk in de tuin te verminderen. Hiermee is ondanks de grote oppervlakte een geborgen tuin aangelegd.

De kindvriendelijke tuin onderhouden

De tuin wordt gekenmerkt door een veelheid aan groen en zijn strakke vormen. Om de tuin vervolgens strak te houden is onderhoud vereist. Voornamelijk het strak knippen en snoeien van de hagen en boompjes kunnen als een probleem gezien worden. Daarom bieden wij u onderhoud op maat. Hiermee nemen wij de zorg rondom uw tuin volledig uit handen, zodat u kunt genieten van uw perfect onderhouden tuin.

Verlangt u ook naar een gloednieuwe, groene tuin? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Als hoveniersbedrijf zijn wij niet alleen gespecialiseerd in tuinontwerp, maar ook in tuinaanleg en tuinonderhoud.

Ook als u zoekt naar een ander soort tuin kunt u bij ons terecht. Voor een indruk hiervan verwijs ik u naar onze projecten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier Amersfoort en Hovenier Ede.