Tuin in Veenendaal

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Groene tuin in Veenendaal

Op de foto’s is een landelijke, groene tuin in Veenendaal te zien. Achterin de tuin, verscholen achter de heggen, ligt een terrasje waar je gezellig buiten kunt zitten. Dat is gelijk het grootste voordeel van de groene tuin; het zal altijd gezellig en knus aanvoelen. Daarnaast is er veel natuurlijke schaduw door de bomen en heggen. Hierdoor zal het ook koeler zijn dan in andere tuinen. Verder is er in deze tuin veel gebruik gemaakt van planten die ook in de winter groen blijven. Zo kun je het hele jaar van je tuin blijven genieten, en kijk je niet tegen een kale achtertuin aan.

Ten slotte trekt een groene tuin ook veel dieren aan. Bijvoorbeeld vogels en insecten zien de planten als een ideaal vertrek. Dit zorgt voor een landelijke sfeer, zelfs wanneer je in een stedelijke omgeving woont. Ook zorgt een grote hoeveelheid grond in je tuin voor een makkelijke wegstroom van water, wat vooral in de regenachtige maanden een voordeel is.

Onderhoud van de groene tuin

Een groene tuin is voor veel mensen de ideale tuin. Wat echter vaak over het hoofd wordt gezien, is de hoeveelheid onderhoud die hierbij komt kijken. Wilt u toch een groene tuin, ondanks dat u geen groene vingers heeft, of geen tijd heeft om de tuin te onderhouden? Wij van Hoveniersbedrijf Van den Heuvel kunnen deze zorgen voor u uit handen nemen door het hele aanbod aan ons uit te besteden. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u plannen om binnenkort uw tuin aan te pakken? Neem dan gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij namelijk gespecialiseerd in zowel tuinontwerp, als tuinaanleg en tuinonderhoud. Dagelijks zijn wij bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Zowel voor een strakke achtertuin als een tuin met veel groen kunt u bij ons terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.

 

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?