Strakke voortuin met oprit in Veenendaal

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Strakke voortuin met oprit in Veenendaal

Zoals u op de foto’s kunt zien, kregen wij hier een opdracht om zowel een voortuin als een achtertuin te ontwerpen. Deze opdrachtgever wilde onder andere graag een strakke voortuin met oprit. Dit strakke karakter komt niet alleen in de voortuin naar voren, maar ook in de achtertuin. Kijk bijvoorbeeld naar de antracietgrijze bestratingen en grind. Deze kleur zorgt voor een strakke en moderne look.

Daarnaast zijn er veel planten- en bomenbakken aangebracht om verschillende niveaus in de voortuin te vormen. Bovendien moest er ruimte blijven voor een ruime oprit. Zo houd je voortuin functioneel, je kunt er namelijk je auto parkeren.

Ook in de achtertuin is veel gewerkt met verhoogde plantenbakken. Ook deze zijn aangelegd in antracietgrijze kleur. Daarnaast zorgt de hoekige pergola voor een strak en modern aanzicht. Zo wordt dus hetzelfde karakter weerspiegeld als in de voortuin. Hoewel het een strakke achtertuin is, is er toch ruimte voor gras. Strak en groen kunnen namelijk – ondanks dat veel mensen die associatie niet hebben – prima samen. Naast dat de pergola zorgt voor een strakke look, kan deze ook dienen als zonnewering. Dit is vooral op de warme zomerdagen een groot gewin.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u van plan om uw tuin zowel letterlijk als figuurlijk op de schop te nemen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als hoveniersbedrijf zijn wij niet alleen gespecialiseerd in tuinontwerp, maar ook in tuinaanleg en tuinonderhoud.

Ook als u zoekt naar een ander soort tuin kunt u bij ons terecht. Voor een indruk hiervan verwijs ik u naar onze projecten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier Amersfoort en Hovenier Ede.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?