Moderne voortuin in Veenendaal

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Moderne voortuin ontworpen door Hoveniersbedrijf van den Heuvel

In 2018 heeft Hoveniersbedrijf van den Heuvel uit Veenendaal deze moderne voortuin ontworpen en aangelegd. Het ontwerp van de voortuin is vastgelegd in een video. Deze video geeft de ontwerp van de voortuin goed weer. De bovenstaande foto’s geven het proces van de tuinaanleg goed weer. Zo valt het op dat het ontwerp sterk overeenkomt met de uiteindelijke realisatie van de voortuin.

Moderne voortuin met abstracte vormen

In de moderne voortuin zijn voor abstractie vormen gekozen. De plantenbak is een rechthoek vorm met één hoek afgesneden. Deze loopt gelijk met het pad dat is aangelegd. Deze combinatie zorgt voor een moderne uitstraling. De kleuren van de stenen die gebruikt zijn in de plantenpak sluiten goed aan bij de gebruikte stenen van de woning. Dit zorgt voor een compleet plaatje. De foto’s zijn gemaakt vlak nadat de voortuin is aangelegd. Hierdoor zijn de kleurrijke plantsoorten nog niet volledig zichtbaar.

Moderne voortuin onderhouden

De voortuin beschikt over twee grote plantenbakken. Deze hebben over een periode van tijd onderhoud nodig. Bomen, planten en andere natuurlijke elementen hebben na verloop van tijd aandacht nodig. Het is daarom van belang om uw tuin goed te onderhouden. Voor iedere tuingenieter bieden wij daarom een “tuinonderhoud op maat” programma. Hierdoor kunt u onbezorgd het gehele jaar van een goed onderhouden tuin genieten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een gloednieuwe tuin

Bent u van plan om een nieuwe voortuin aan te leggen? Vraag dan gerust een offerte op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Zowel voor een moderne voortuin als een tuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?