Moderne voortuin en achtertuin in Veenendaal (Winnaar derde prijs Groei en bloei)

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

De moderne voortuin en achtertuin in Veenendaal

Deze moderne voortuin en achtertuin is een echte prijswinnaar. Hij eindigde namelijk op de derde plaats van de jaarlijkse competitie van Groei & Bloei. Dit tijdschrift verkiest elk jaar de mooiste tuinen van ons land. Op de video is het design van de tuin het beste te zien, omdat op de foto’s nog niet alle planten in bloei zijn.

De moderne voortuin

In deze moderne voortuin is ruimte gelaten voor een lijn leibomen om het zicht van en naar de straat te verminderen. Ook de verhoogde plantenbakken met strak antracietgrijs design zorgen voor een beschut gevoel. Hiermee hoeft een moderne voortuin dus absoluut niet kaal of helemaal bestraat te zijn.

Ook de achtertuin is in moderne stijl aangelegd. Hoewel het op de foto’s nog een kale tuin lijkt te zijn, krijgt het een groene aanblik als de planten en het gras gaan bloeien. Doordat in de tuin veel gebruik is gemaakt van verhoogde plantenbakken en strakke bestrating krijgt het een moderne look. Ook de houten zichtlijn die parallel met de tuin loopt geeft een strakke aanblik.

Daarnaast is de tuin voorzien van twee zitplekken, afgescheiden door plantenbakken. Hierdoor is de tuin naast stijlvol en modern ook fijn in gebruik. Dit komt doordat de hoge plantenbakken ervoor zorgen dat je op de zitplekken als het ware afgezonderd bent van de rest van de tuin. Hierdoor voel je je geborgen in de tuin, en is de moderne tuin ook gezellig.

 

Contact

Geïnspireerd geraakt door het tuinontwerp, of een ander tuinplan in gedachten? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij zowel gespecialiseerd in tuinontwerp, als in tuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor een strakke achtertuin als voor een tuin met veel groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.

 

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?