Date: 06 feb 2017
Cat: Tuinen

  Moderne tuin in Veenendaal

 

 

Moderne tuin aangelegd door Hoveniersbedrijf van den Heuvel

In februari 2017 heeft Hoveniersbedrijf van den Heuvel een moderne tuin ontworpen en aangelegd. De tuin wordt gekenmerkt door de grote boom die midden in de tuin geplaatst is. Daarnaast is de tuin voorzien van verschillende zitplekken. De houten details en de verhoogde borders zorgen bijvoorbeeld voor een moderne uitstraling. Ten tijde van het maken van de foto’s is de tuin pas net aangelegd, hierdoor is het nog niet mogelijk om de tuin in volle glorie te bewonderen.

Wat zijn de kenmerken van een moderne tuin?

In het portfolio van Hoveniersbedrijf van den Heuvel hebben we verschillende benamingen voor verschillende tuinen. Daarentegen kunnen wij ons voorstellen dat het voor een leek lastig te zien is of een tuin een landelijke of moderne uitstraling heeft. Daarom beschrijven we in deze alinea wat de kenmerken van een moderne tuin zijn. Bij een huis met strakke lijnen past een moderne tuin. Bij het aanleggen van een moderne tuin is het allereerst van belang dat de strakke lijnen van het huis overeenkomen met de lijnen die in de tuin getrokken worden. Het draait uiteindelijk namelijk om het gehele plaatje. Een tuin met een moderne uitstraling is overzichtelijk en strak. Daarnaast maken we bij het aanleggen van een moderne tuin  vaak gebruik van grote, gladde materialen die glanzend ogen. Deze materialen worden vaak gecombineerd met bijzondere objecten. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan de kleine fontein die we in de tuin hebben geplaatst. Deze fontein zorgt voor het geluid van lopend water. Hierdoor kunt u in alle rust van uw tuin genieten.

Tuin met veel groen onderhouden

Natuurlijke elementen zoals bomen, heesters en ander groen blijven zich voortdurend ontwikkelen. Zo moet een haag namelijk regelmatig bijgeknipt of geschoren worden. Het is daarom van belang dat een tuin goed onderhouden wordt. Nadat wij uw moderne tuin ontworpen en ontwikkeld hebben, nemen wij ook graag het tuinonderhoud uit handen. Zodat u lekker van uw tuin kunt genieten. Voor iedere tuingenieter bieden wij daarom “onderhoud op maat”.

Heeft u dagdromen van een gloednieuwe groene tuin? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud.

Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei tuinen. Zowel voor een moderne tuin als een landelijke tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.