Date: 08 jan 2014
Cat: Tuinen

Mediterrane tuin met gezellig terras in Veenendaal

 

 

Mediterrane tuin in Veenendaal aangelegd door Hoveniersbedrijf van den Heuvel

Met deze tuin is beoogd om een stukje middellands zeeklimaat naar Veenendaal te brengen. Hiervoor zijn bijvoorbeeld palmen en een olijfboom gebruikt. Niet alleen de planten, maar ook het terras op de grijze tegels geeft deze mediterrane indruk. Dit kenmerkt namelijk de ontspannen sfeer die hiermee gepaard gaat. Ook wordt deze Zuid-Europese aanblik versterkt door de keuze van de speelse schutting in de vorm van verspringende paaltjes.

Plantenkeuze in de mediterrane tuin

Het mediterrane landschap wordt gekenmerkt door olijfbomen, palmen, maar ook lavendel en grassoorten. Hierop is de plantenkeuze van deze tuin dan ook gebaseerd. Daarnaast blinkt de mediterrane tuin uit op het gebied van waterbalans, waardoor u weinig zorgen zult hebben om het bewateren van de planten. Daarnaast straalt de tuin rust uit door de grote mate aan privéruimte. De tuin is afgeschermd door de schutting op de eerste plaats, en door boompjes coniferen op de tweede plaats.

De mediterrane tuin onderhouden

De mediterrane tuin onderhouden kost in de regel veel tijd en aandacht. Dit vanwege het grote scala aan verschillende planten in de tuin. Met name het tegengaan van uitdijen van de planten vereist onderhoud. Hierin kunnen wij u te hulp schieten. Voor uw mediterrane tuin, maar ook voor uw andersoortige tuin bieden wij onderhoud op maat. Zo nemen wij de verantwoordelijkheid over de verzorging van uw tuin, zodat u hier geen zorgen over hoeft te hebben.

Droomt u ook over een nieuwe tuin? Voelt u vrij om contact met ons op te nemen. Als hoveniersbedrijf zijn wij niet alleen gespecialiseerd in tuinontwerp, maar ook in tuinaanleg en tuinonderhoud.

Ook als u zoekt naar een ander soort tuin kunt u bij ons terecht. Voor een indruk hiervan verwijs ik u naar onze projecten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wij werken actief in de volgende plaatsen: Hovenier Amerongen, Hovenier Bennekom, Hovenier Rhenen, Hovenier Barneveld, Hovenier Lunteren, Hovenier Woudenberg, Hovenier Amersfoort en Hovenier Ede.