Kindvriendelijke tuin met speelhuisje en trampoline

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Speelhuisje tuin met glijbaan

De speelhuisje tuin met glijbaan, schommel en trampoline biedt een kindvriendelijke omgeving in uw achtertuin. Na een gesprek met de opdrachtgever hebben we de eisen van de tuin in kaart gebracht. De tuin bestaat uit een combinatie van gras en tegels. Dit zorgt voor een tuin die makkelijk te onderhouden is. Wilt u uw tuinonderhuid uitbesteden? Dat kan! Bij Hoveniersbedrijf van den Heuvel bieden wij ook tuinonderhoud aan zodat jouw tuin er altijd verzorgd uit ziet.

Makkelijk onderhoud

In een kindvriendelijke tuin is het aanleggen van gras een pre. Tegelijkertijd kost het onderhouden van gras meer tijd dan bijvoorbeeld een tuin met enkel tegels. Daarom hebben wij ervoor gekozen om gras aan te leggen op de plek waar het speelhuisje, de glijbaan, de trampoline en de schommel staan en op de andere plekken tegels aangelegd. Dit zorgt voor een speelhuisje tuin met glijbaan die erg makkelijk te onderhouden is.

Wilt u ook uw droomtuin waarmaken? Neem gerust contact met ons op. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud.

Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van allerlei verschillende tuinen. Of u nou op zoek bent naar een tuin die geschikt is voor kinderen zoals de speelhuisje tuin met glijbaan of een tuin met veel groen. Bij Hoveniersbedrijf van den Heuvel zorgen wij ervoor dat jouw tuin een droomtuin wordt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken voor een speelhuisje tuin met glijbaan en schommel.

 

Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden tuinen in de volgende plaatsen: Hovenier AmerongenHovenier BennekomHovenier RhenenHovenier BarneveldHovenier LunterenHovenier WoudenbergHovenier AmersfoortHovenier Ede.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?